Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

27 de şoferi şi-au pierdut permisele în cele două zile ale weekendului trecut, după ce poliţiştii au ieşit pe drumurile naţionale şi europene pentru a-i potoli pe vitezomani. Cei mai mulţi lăsaţi fără carnet, 20 la număr, au fost şoferii care au depăşit limita legală de viteză, recordurile, în număr de patru, fiind înregistrate în nordul judeţului.

"Campionul" a fost un şofer aflat la volanul unei maşini cu care circula între localităţile Priponeşti şi Munteni cu o viteză de 155 km/h, în condiţiile în care limita era de 90 km/h. Tot în aceeaşi zonă, dar pe o porţiune unde limita era de 50 km/h, radarul a surprins trei autoturisme rulând cu vitezele de 119, 120, respectiv, 121 km/h. Cei patru conducători auto, cu vârste cuprinse între 31 şi 40 de ani, au fost sancţionați cu amendă contravenţională în valoare de 2.900 de lei şi reţinerea permisului pentru 90 de zile. Numărul total al şoferilor amendaţi a fost de 124, dintre care 79 numai pentru viteză. Valoarea totală a sancţiunilor se apropie de 90.000 de lei.

Citit 531 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 16:35

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro