Incident grav în trafic. Un şofer beat şi fără permis a făcut accident în timp ce fugea de poliţie

Incident grav în trafic. Un şofer beat şi fără permis a făcut accident în timp ce fugea de poliţie
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un bărbat de 34 de ani din judeţul Galaţi a fost la un pas să comită o nenorocire în noaptea de luni spre marţi după ce s-a urcat băut la volan şi a pornit la drum, pe un drum judeţean. Maşina condusă de acesta a fost observată în trafic, la puţin după miezul nopţii, de o patrulă de poliţie aflată în misiune pe DJ 255C. Pentru că autoturismul se deplasa sinuos pe şoseaua care leagă satul Mihail Kogălniceanu de Smârdan, agenţii i-au făcut semn să oprească. Şoferul a gonit şi mai abitir, circa un kilometru, cu poliţia după el. S-a oprit fără voia lui, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în zidul unui imobil din centrul comunei Smârdan.

"La locul accidentului a fost identificat conducătorul auto, un bărbat de 34 de ani, din comuna Slobozia Conachi, în maşină aflându-se şi un minor de 10 ani. Întrucât acesta acuza dureri, un echipaj al ambulanţei l-a transportat la spital, unde a rămas internat pentru investigaţii medicale", precizează cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Pentru că şoferul mirosea a băutură, poliţiştii au vrut să îl testeze, însă acesta a refuzat. Abia la spital a fost de acord să i se preleveze probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că individul nu deţinea nici permis de conducere, motiv pentru care este cercetat penal. În plus, acesta va trebui să dea socoteală pentru că a şofat sub influenţa alcolului şi pentru vătămarea corprorală a minorului din maşină. 

Citit 3597 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Februarie 2019 12:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.