Autoturism cu acte false, descoperit în trafic

Autoturism cu acte false, descoperit în trafic
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Un echipaj al Poliţiei de Frontieră din cadrul Sectorului Galaţi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, a oprit în trafic, pentru control, pe o arteră din municipiul Galaţi, un autoturism marca  Peugeot 206,  care avea aplicate plăcuţe cu numere de înmatriculare specifice Italiei. Autoturismul era condus de I.L., de sex feminin, în vârstă de 51 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză (asigurarea tip Carte Verde şi autocolantul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice aplicat pe reversul certificatului de înmatriculare), poliţiştii de frontieră au procedat la efectuarea de verificări suplimentare. În urma acestora, poliţiştii de frontieră au constatat că cele două înscrisuri nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond caracteristice documentelor autentice, fiind false. Cu privire la cele constatate, femeia a declarat că a împrumutat autoturismul de la un cetăţean italian şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentele în cauză nu sunt autentice.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Citit 1692 ori Ultima modificare Marți, 26 Februarie 2019 19:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.