Cu 10 brazi în plus

Cu 10 brazi în plus
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un individ din comuna Agaş, judeţul Bacău, vindea în Galaţi 10 brazi fără documente de provenienţă. Bărbatul a fost sancţionat cu 1.000 lei, fiindu-i confiscaţi şi cei 10 pomi de Crăciun.

Portocale fără frontiere

Verificările făcute la un magazin din Galaţi au scos la iveală faptul că Laurenţia P. vindea citrice fără a respecta normele generale de comerţ. Societatea a fost sancţionată cu 5.000 lei.

Fructe… fără aspect, dar contra cost

Florentina L., de 20 ani, din comuna Chilia Veche, judeţul Tulcea, vindea caise deshidratate şi curmale confiate, semiambalate. Fructele nu aveau inscripţionate termenele de valabilitate şi aveau un aspect comercial necorespunzător, motiv pentru care vânzătoarea a fost sancţionată cu 500 lei.

După gratii

Poliţia Smârdan l-a prins pe Cosmin Vintilă, de 22 ani, din Cişmele, comuna Smârdan, pe numele căruia era emis din acest an un mandat de executarea a pedepsei.

Bărbatul are de executat 2 ani şi 6 luni de închisoare şi a intrat în arestul Poliţiei Galaţi.

Tâlhărită de Sărbători

O patrulă a Secţiei 3, alarmată de o gălăţeancă de 46 ani, care tocmai fusese tâlhărită de poşetă, l-a identificat pe autor în persoana lui Cristian R., de 35 de ani.

Paguba a fost recuperată şi returnată victimei, autorul fiind prezentat Judecătoriei Galaţi, care a dispus arestarea preventivă a lui pentru 29 de zile.

Citit 806 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.