Accidente pe treceri de pietoni în Galați

Accidente pe treceri de pietoni în Galați

Accidentul de pe strada Oltului GSDG
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
1 comentariu

Două evenimente rutiere, petrecute în aceeași zi, în municipiul Galați, au avut loc pe marcaje pietonale de pe străzi foarte circulate și s-au soldat cu rănirea a două persoane și dosare penale pentru șoferii insuficient de vigilenți. Primul accident s-a produs pe un marcaj pietonal de pe strada Tecuci. Un șofer de 25 de ani, odată ajuns în dreptul unui marcaj de la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918, nu a oprit, deși semaforul era verde pentru pietoni, și l-a acroșat pe un tânăr de 22 de ani, care traversa pe zebră, pe bicicletă. În urma impactului, biciclistul a suferit câteva leziuni ușoare, însă șoferul a plecat de la locul accidentului, prezentându-se, câteva ore mai târziu, la politie. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Un al doilea eveniment rutier a avut loc pe strada Oltului, unde mașina condusă de un șofer de 51 de ani a lovit o femeie de 41 de ani pe marcajul pietonal aflat după intersecția arterei sus-menționate cu strada Barboşi. Femeia a suferit câteva leziuni care nu au necesitat internarea. Şi în acest caz, a fost deschisă o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 2453 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2019 13:36

1 comentariu

  • postat de daca nu-ti pasa de viata ta?!!!!!!! Joi, 06 Iunie 2019 20:04 92.114.82.*** Link la comentariu
    4
    0

    pe treceri de PIETONI nu se trece cu biciclete, role, trotinete sau orice altceva CE-TI CONFERA O VITEZA MAI MARE DECIT A UNUI PIETON. de ce? e simplu. trecerea pentru pietoni e facuta pentru persoane ce se deplaseaza cu viteza normala a mersului unui biped. daca vine unu cu bicicleta, role, altceva ce are viteza mai mare decit a unui pieton el sare in fata masinii ce NU ARE OBLIGATIA SA OPREASCA LA ORICE TRECERE DE PIETONI, chiar daca e verde pentru pietoni dar nu are rosu pentru masini si nu sint pietoni, sau asa crede el ca nu vede nici unul...... daca vine unu cu bicicleta deodata printre masini parcate sau din boscheti e treba lui. asta se intimpla frecvent in ultimul timp si cei cu mijloace de locomotie actuale ce le confera vitaza mai mare decit a unui pieton nu realizeaza ca trecerea E PENTRU PIETONI. adica trebuie sa cobori de pe bicicleta , trotineta sau alta smecherie de mers rapid CIND TRECI PE TRECEREA PENTRU PIETONI. asta pentru viata voastra. soferul in situatia asta NU E VINOVAT daca nu avea ROSU pentru masini. pe verde intermitent poti trece dar sa dai prioritate masinilor si PIETONILOR. DACA VINE UNU CU CEVA CE -I DA O VITEZA DE 20-30 KM/ORA si sare pe trecerea de pietoni in fata masinii soferul nu poate reactiona si NU-I VINOVAT.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.