„Armele” Poliţiei gălăţene au şef nou

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Inspectorul principal Cristian Picioruş a câştigat  concursul  pentru ocuparea postului de coordonator al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi *

La Inspectoratul Judeţean de Poliţie Galaţi, ultima modificare şi completare a legislaţiei în vigoare privind regimul armelor şi muniţiilor a coincis cu aducerea la cârma Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a unui nou şef. E vorba de inspectorul principal de poliţie Cristian Picioruş, care a activat până în prezent la Serviciul Operaţiuni Speciale al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

„Era şi timpul să intervină această noutate, întrucât serviciul respectiv rămăsese de multă vreme fără un coordonator numit oficial pe funcţie.  Interimatul, după ce comisarul Sorin Penciu a fost eliberat din această funcţie şi a primit alte însărcinări, a fost asigurat de inspectorul principal Laura Căluşeriu, din cadrul aceluiaşi serviciu”, ne-a declarat, ieri, Dănuţ Lefter, şefului Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

„Colegul Cristian Picioruş a câştigat concursul organizat, vineri, 19 august, la Galaţi, pentru ocuparea acestui post. Acest concurs a urmat altor două susţinute în acelaşi scop. De data aceasta, pot spune că Serviciul Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase va avea un şef cu acte în regulă. În privinţa lui Cristian Picioruş mai e de aşteptat doar numirea oficială pe post care survine în mod firesc după câştigarea concursului”.

Citit 3341 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.