Judecat după ce şi-a siluit fiica

Judecat după ce şi-a siluit fiica
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Chelan Angelo (38 de ani) a fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, fiind acuzat de viol. De fapt, mai mult decât atât, este acuzat că şi-a violat propria fiică.

Aşa cum reiese  din rechizitoriul Parchetului, în iunie 2008, Chelan Angelo, care locuia cu Victoria C. şi cu care era căsătorit la acea dată,  a obligat-o pe fiica sa, Maria C., folosind violenţa, să întreţină raport sexual normal.

Fata i-a spus Victoriei C. ce i se întâmplase. Victoria i-a spus Mariei C. să facă plângere la Poliţie, dar, de teamă, fata a refuzat.

După câteva zile însă, Chelan Angelo a încercat din nou, la fel, prin violenţă, să întreţină report sexual cu fiica sa, dar a fost surprins de Victoria C., femeia cu care convieţuia.

Aceasta a încercat să-l facă  să renunţe, dar a fost lovită şi ameninţată cu moartea de către Chelan.

Ulterior, Victoria C. a plecat din comună Tudor Vladimirescu şi s-a întors la domiciliul părinţilor săi, în Republica Moldova. Profitând de această nouă situaţie, Chelan Angelo a continuat să îşi violeze fiica frecvent, repetat.

Asta s-a întâmplat până în decembrie 2008, atunci când aceasta a plecat de acasă şi s-a prezentat la Centrul de Plasament „Irene şi Stuart”.

Bineînţeles, de aici a fost repede anunţată Poliţia, au urmat cercetările, dosarul a ajuns apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi, iar acum a  fost trimis în instanţa de judecată.

Individul acuzat de viol asupra propriei fiice nu şi-a recunoscut faptele şi nu a dat nicio declaraţie. Dar asta nu-l va scăpa, probabil, de pedeapsa aspră ce i se cuvine în cazul în care oribila faptă va fi dovedită şi la judecată.

Oricum, Chelan Angelo  este recidivist, oricum a mai avut de-a face cu legea penală, astfel încât pedeapsa va fi, cu siguranţă, pe măsura faptelor sale.

Citit 1343 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.