Amenzi uriașe pentru slujbe ilegale organizate într-o biserică din Galați

Amenzi uriașe pentru slujbe ilegale organizate într-o biserică din Galați
Evaluaţi acest articol
(16 voturi)

Ordonanțele militare par să nu fie cunoscute de reprezentanții unei biserici din localitatea Munteni, județul Galați. Astfel, aceștia au organizat o slujbă la care au participat mai multe persoane, una dintre ele transmițând în direct pe o rețea de socializare. astfel, s-au sesizat și polițiștii, care au demarat imediat o anchetă.

"Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, din care rezultă că, în cursul zilei de astăzi, într-o localitate de pe raza județului Galați, s-ar fi desfășurat o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane, polițiștii din cadrul I.P. J. Galați au efectuat verificări, stabilind următoarele:

La data de 29 martie a.c., în jurul orei 11, în comuna Munteni, a avut loc o slujbă religioasă, la care au participat mai multe persoane din localitate.

A fost identificat atât cel care a organizat ceremonia, un bărbat, de 44 de ani, din comuna Munteni, cât și cel care a postat imaginile pe rețeaua de socializare, un tânăr, de 26 de ani, din aceeași localitate", ne-a declarat CMS. șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt al IPJ Galați.

Cei doi au fost sancționați contravențional, fiecare cu amendă în valoare de 5.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 1/2020.

În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru identificarea și sancționarea tuturor persoanelor care au participat la adunarea religioasă, încălcând, în acest fel, dispozițiile legale în vigoare.

 

Citit 5076 ori Ultima modificare Luni, 22 Iunie 2020 08:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.