Proprietarii de utilaje, jefuiti la foc automat. Prejudiciul este uriaș

Proprietarii de utilaje, jefuiti la foc automat. Prejudiciul este uriaș
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

O grupare de hoți formată din șapte persoane, printre care și un minor, a fost reținută vineri după ce pe masa polițiștilor au ajuns numeroase plângeri de la proprietari de utilaje din municipiul Tecuci. Șase perchezitii au fost necesare pentru dobândirea atacurilor derulate în decurs de două luni și soldate cu un prejudiciu de peste 70.000 de lei.

"Din cercetări, a rezultat că, în perioada aprilie -iunie 2020, șase bărbați cu vârste cuprinse intre 21 și 41 de ani, și un minor, de 14 ani, acționând pe timp de noapte și prin efracție, ar fi pătruns în curțile și dependințele unor locuințe, din municipiul Tecuci, de unde ar fi sustras betoniere, motocositoare, pompe de tencuit și scule electrice, creând un prejudiciu de aproximativ 73.000 de lei. În urma perchezițiilor efectuate, prejudiciul a fost recuperat în proporție de 20 la sută", declară cms-sef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Cei șapte au fost reținuți de politisti, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând sa fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, cu propunere de arestare preventivă.

Citit 3765 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.