Arestat preventiv după ce și-a agresat bebelușul de doar șapte luni

Arestat preventiv după ce și-a agresat bebelușul de doar șapte luni
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Un bărbat din Vădeni, comuna Cavadinești, a ajuns după gratii, fiind acuzat de tentativă de omor şi rele tratamente aplicate minorului.

Bărbatul, G.D., a fost reținut inițial de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, care au solicitat Tribunalului Galaţi, luarea măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

"Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că începând cu luna mai 2020, inculpatul G.D. l-a agresat pe fiul său, T.A.M. în vârstă de 7 luni, prin muşcături şi comprimarea cu degetele în zona feţei şi a toracelui, ceea ce a dus la afectarea integrităţii fizice şi psihice a acestuia", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați. Mai mult, susțin anchetatorii, pe data de 2 iunie, în timp ce se afla la locuinţa comună din localitatea Vădeni, comuna Cavadineşti, judeţul Galaţi, a agresat persoana vătămată, cauzându-i un traumatism cranio-meningo-cerebral cu hemoragie subarahnoidiană parafalcin şi supratentorial dreapta, edem cerebral, hemoragie retiniană la ambii ochi, care au necesitat 50 – 55 de zile de îngrijiri medicale.

Solicitarea de atestare preventivă formulată de parchet a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă, dispunând luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru 30 de zile.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale.

Citit 1620 ori Ultima modificare Vineri, 19 Iunie 2020 00:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.