A muşcat, a lovit, a tăiat… cauciucuri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zilele acestea, Bezman Virgil, zis „Gimi”, administrator la SC Gim Val Trans SRL, a fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Conform datelor cuprinse în rechizitoriu „Bezman Virgil, în ziua de 31 mai 2009, fără niciun motiv, a provocat scandal în barul A.F. Drăgan, situat pe raza localităţii Cişmele, comuna Smârdan, judeţul Galaţi. Şi în stradă, a proferat expresii jignitoare, provocând în acest mod scandal public”.

În  termeni juridici, aceasta înseamnă comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.

În aceleaşi împrejurări descrise mai sus, „Bezman Virgil a tăiat cu un cuţit patru cauciucuri de la autoturismul lui Apostolache Marcel, cauzându-i acestuia un prejudiciu în valoare totală de 1.200 lei”, fiind acuzat pentru aceasta de săvârşirea infracţiunii de distrugere, precum şi de port ilegal de armă.

Mai mult decât atât, acelaşi Bezman Virgil „l-a muşcat şi l-a lovit cu pumnii şi cu bâta de baseball pe acelaşi Apostolache Marcel, provocându-i leziuni care au necesitat şase-şapte zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”.

Lovire sau alte violenţe, aceasta este infracţiunea ce decurge din realitatea prezentată şi în rechizitoriu Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Galaţi.

Aşadar, într-o singură zi, B.V., altfel fără antecedente penale până în acea zi fatidică pentru el şi preopinentul său, s-a ales cu un buchet de  trei infracţiuni.

A fost cercetat în stare de libertate pentru faptele enunţate mai sus, dar, aşa cum reiese din acelaşi rechizitoriu al Parchetului, a fost discret vizavi de acestea, refuzând să dea vreo declaraţie. Vom vedea cu ce se va alege în instanţa de judecată.

Citit 946 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.