Urmărire ca în filme pe strada Siderurgiștilor din Galați. Fără permis, a fugit de poliție și a făcut accident

Urmărire ca în filme pe strada Siderurgiștilor din Galați. Fără permis, a fugit de poliție și a făcut accident
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Urmărire ca în filme pe strada Siderurgiștilor din Galați, după ce un șofer, care circula pe interzis, a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor aflați în trafic.

"Un echipaj al Secției 2 Poliție Galați, aflat la intersecția străzii Gheorghe Doja cu bulevardul Siderurgistilor, a observat un autoturism care a pătruns pe sens interzis, cu direcția de deplasare spre strada Brăilei. Polițiștii au efectuat semnale de oprire acustice și luminoase și, întrucât conducătorul auto și-a continuat deplasarea, au plecat în urmărirea sa", ne-a declarat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Urmărirea nu a  durat foarte mult, pentru că, înainte de a ajunge la intersecția cu strada Brăilei, bărbatul aflat la volan a pierdut controlul direcției și a intrat cu mașina într-o jardinieră din beton, aflată pe trotuar. În urmă impactului, un bărbat de 42 de ani, aflat pe scaunul din dreapta față, a suferit leziuni și a fost transportat la spital.

"Din primele verificări, a reieșit că autoturismul a fost condus de un bărbat de 27 de ani, din municipiul Galați, despre care polițiștii au constatat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis și vătămare corporală din culpă.

Citit 12409 ori Ultima modificare Marți, 18 August 2020 19:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.