Dosar penal pentru gunoiul iubitei

Dosar penal pentru gunoiul iubitei

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din Galați a ajuns să aibă probleme cu legea după ce a fost prins conducând mașina iubitei lui, deși nu deținea permis de conducere. Autoturismul le-a atras atenția jandarmilor aflați în patrulare în zona Tirighina, din cauză că portbagajul era mult lăsat. Plecând de la premiza că zona este cunoscută pentru furturile de deșeuri din zona Combinatului, jandarmii au interceptat autoturismul, în momentul în care conducătorul auto a oprit. Încărcătura mașinii, o grămadă de gunoi adunat din gospodărie, nu corespundea așteptărilor jandarmilor, însă ceea ce îl determinase pe bărbat să se urce la volan le-a dat motiv să treacă la acțiune. Acesta nu avea permis de conducere, dar pentru că femeia care îl însoțea, concubina lui, îl rugase să conducă, pentru că "nu stăpânea mașina", a trecut la volan. "Din verificări și din declarația bărbatului, a rezultat faptul că acesta se întorcea din Șendreni, iar în zona "Borcan" pasagera, concubina sa, i-a spus că, datorită traficului aglomerat și a faptului că va trebui să vireze la stânga din DN 25 către strada Garofiței, "este timorată și simte că nu se va descurca". Bărbatul s-a oferit să conducă autoturismul, fapt acceptat de femeie, posesoare a unui permis de conducere și proprietară a mașinii", a explicat lt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați. Cei doi au ajuns la poliție şi sunt cercetați penal, el pentru că a condus fără permis, iar ea pentru că i-a încredințat mașina, deși știa că nu are carnet.

Citit 1745 ori Ultima modificare Vineri, 25 Septembrie 2020 09:08

1 comentariu

  • postat de Ion Duminică, 27 Septembrie 2020 21:29 109.166.135.*** Link la comentariu
    0
    3

    Ea are carnet dar nu știe să conducă el n-are carnet dar știe! Se potrivesc de minune!

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro