Hoți ”specialiști” în catalizatoare. O bandă de gălățeni a atacat mașini în patru județe (FOTO și VIDEO)

Hoți ”specialiști” în catalizatoare. O bandă de gălățeni a atacat mașini în patru județe (FOTO și VIDEO)
Percheziții domiciliare într-un dosar penal de furt calificat
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

* Percheziții fulger pentru destructurarea unei grupări de hoți * Cinci suspecți au fost duși la poliție


Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca au efectuat, în această dimineață, 5 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat în formă continuată.

În cursul acestei dimineți, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Matca, în colaborare cu cei ai Secției 6 Poliție Rurală Tecuci și ai Biroului Investigații Criminale Tecuci, au efectuat 4 percheziții domiciliare, în comuna Munteni, din județul Galați, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea a 18 fapte de furt.

În cadrul aceleiași acțiuni, a fost efectuată o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, bănuit că ar fi cumpărat și comercializat parte din bunurile sustrase.

"Din cercetări, a rezultat că, în perioada februarie – mai 2021, patru bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 20 de ani, ar fi sustras mai multe catalizatoare auto, de pe raza județului Galați, creând un prejudiciu de aproximativ 20.000 de lei.

Extinzând cercetările, s-a stabilit că aceștia ar fi prezumtivii autori ai mai multor furturi cu același mod de operare, comise și pe raza județelor Vrancea, Vaslui și Bacău", informează IPJ Galați.

La perchezițiile domiciliare au fost găsite și indisponibilizate bunuri susceptibile a fi fost folosite la comiterea infracțiunilor, precum și suma de 12.470 de lei.

Cei cinci bărbați au fost conduși la sediul poliției, pentru audieri, în cauză continuându-se cercetările în vederea stabilirii întregii activități infracționale a acestora.

La percheziții au participat și polițiști din cadrul inspectoratelor de poliție județene Vrancea, Vaslui și Bacău.

Citit 5415 ori Ultima modificare Vineri, 21 Mai 2021 00:13

1 comentariu

 • postat de Departamentul antimafia
  Marți, 18 Mai 2021 21:55
  89.137.230.***
  Hotii de catalizatoare trebuie aspru pedepsiti pentru ca distrug masinile oamenilor pentru mai nimic. Catalizatoarele nu se pot vinde usor si nimeni nu trebuie sa le cumpere iar cine vinde catalizatoare trebuie imediat denuntat la 112.
  Nu mai credeti in mitul cu aceste catalizatoare precum ca au nu stiu ce. E un mit care s-a propagat in mediul hotilor.
  Politia trebuie sa actioneze cu fermitate in prinderea acestor infractori de catalizatoare.
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.