Pedofil în acțiune, la chioșcul de înghețată. A agresat și amenințat o fetiță de 5 ani
Foto: Carmen Rotaru

Pedofil în acțiune, la chioșcul de înghețată. A agresat și amenințat o fetiță de 5 ani
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Un presupus act de agresiune sexuală asupra unei fetițe de numai 5 ani a pus pe jar poliția din Tecuci. Atacul s-ar fi produs ziua în amiaza mare, într-un parc din municipiu, sub ochii mamei copilei. Atacatorul a fost identificat în persoana unui bărbat de 35 de ani, o mai veche cunoștință a polițiștilor, deoarece este suspect în mai multe dosare de furt și înșelăciune.

Un gest revoltător, comis de către un adult asupra unui copil de numai câțiva anișori, a pus în alertă poliția din Tecuci, dar și din împrejurimi, marți după-amiază, 11 mai 2021. O femeie a sesizat, puțin după orele 14,00, că fiica sa, în vârstă de 5 ani, ar fi fost victima unui comportament indecent din partea unui bărbat necunoscut. Totul s-ar fi întâmplat cu puțin timp înainte, în Parcul "Alexandru Ioan Cuza", de pe raza municipiului, unde fetița mersese cu mama ei pentru a cumpăra înghețată.

La un moment dat, un tânăr, aflat și el la rând la chioșcul de înghețată, s-ar fi apropiat de copilă și ar fi atins-o în părțile intime. "Noi nu mergem de obicei în parcul acela, dar pentru că trebuia să ajungem la stomatolog și fetiței îi era foarte frică, i-am promis că îi cumpăr ce vrea ea. A vrut înghețată din acel parc, ca să își aleagă mai multe sortimente. La rând, mai erau trei persoane în fața noastră și acest bărbat. Când vânzătoarea ne-a spus că ne costă zece lei, până să apuc să scot banii, bărbatul acesta a spus că plătește el. Am refuzat politicos, moment în care el s-a enervat. Era oricum foarte agitat și într-o fracțiune de secundă a pus mâna în zona intimă a fetiței. Fetița a început să țipe, eu m-am repezit la el și l-am împins. În timp ce încercam să liniștesc copilul, lumea se uita, dar nimeni nu a reacționat, iar el ne dădea târcoale, așezându-se chiar lângă noi, pe bancă. M-a făcut nebună, ba râdea, ba se înfuria, iar fetiței i-a spus că ei doi o să se mai întâlnească. Cred că era drogat. L-am urmărit în timp ce vorbeam cu jandarmii la telefon, până în fața Poliției Locale. De acolo a fugit, iar jandarmii care au ajuns nu au mai reușit să îl prindă", ne-a povestit Carmen Rotaru, mama fetiței agresate.

Cât timp individul a dat târcoale, terorizându-le pe cele două, mamă și fiică, femeia a reușit să îi facă câteva fotografii, care i-au ajutat pe polițiști să afle cu cine au de-a face. Suspectul are 35 de ani și multiple probleme cu legea, el fiind cercetat pentru fapte de furt și înșelăciune.

"În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de agresiune sexuală, iar prezumtivul agresor a fost identificat, la scurt timp, în persoana unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Tecuci. Polițiștii au demarat acțiuni specifice de localizare și reținere a prezumtivului autor", a precizat cms. șef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galați.

Suspectul a fost reținut miercuri (12 mai 2021), la prânz, pe raza municipiului Tecuci. El a fost dus la Poliție pentru audieri, urmând ca, la capătul acestora, anchetatorii să decidă dacă vor lua o măsură preventivă împotriva lui.

Citit 4781 ori Ultima modificare Sâmbătă, 15 Mai 2021 01:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.