Tineri atacați cu sabia de un bărbat furios, în Micro 19 (VIDEO)

Tineri atacați cu sabia de un bărbat furios, în Micro 19 (VIDEO)
Foto: IJJ Galați
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

Câțiva tineri din Galați au trecut prin momente de panică maximă după ce un individ s-a năpustit asupra lor cu o sabie. Atacul s-a petrecut în fața unui bloc din Micro 19, cei vizați reușind să scape de pericol numai după ce l-au închis pe agresor în scară, împiedicându-l să iasă până la sosirea echipajelor de intervenție.

La fața locului, jandarmii au constatat că cel "sechestrat" în scara blocului, a cărei ușă era ținută închisă de cei trei tineri, era un bărbat în vârstă de 35 de ani, care avea în mână o macetă, cu care, conform spuselor celor ce îl blocaseră, îi atacase. Deloc intimidat de prezența militarilor, individul s-a năpustit și asupra lor cu maceta, gata să scape cu orice preț, însă a fost imobilizat și dezarmat.

"Acesta le-a declarat verbal jandarmilor că a ieșit să vorbească cu un amic, pentru o datorie mai veche, dar a refuzat să dea detalii cu privire la motivul prezenței macetei asupra sa. La rândul lor, tinerii le-au declarat jandarmilor că l-au văzut pe agresor la o scară de bloc alăturată, în timp ce striga la un amic să coboare și să discute, iar după o perioadă de timp acesta a mers spre scara sa de bloc, iar când a trecut pe lângă ei s-a uitat amenințător și în scurt timp a ieșit cu o sabie, cu care a încercat să îi lovească", a explicat cpt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Galați.

Individul agresiv s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, cercetările fiind continuate la nivelul Secției 3 Poliție.

VEDEȚI VIDEO AICI

Citit 4759 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Martie 2022 01:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.