Alertă maximă în Galați. Două tinere au fost răpite din casă

Alertă maximă în Galați. Două tinere au fost răpite din casă
Evaluaţi acest articol
(18 voturi)

UPDATE: ora 14.00. În urma investigațiilor făcute de polițiștii gălățeni, s-a stabilit că cele două femei ar fi fost răpite de doi indivizi, nu de patru, așa cum a reclamat inițial mama uneia dintre ele, prin apelul la 112. Suspecții, reținuți la București în cursul acestei dimineți, vor fi aduși la Galați, la fel ca și tinerele. Polițiștii vor stabili dacă acestea au mai fost victimele vreunei infracțiuni, în funcție de rezultat urmând să extindă cercetările demarate inițial pentru lipsire de libertate în mod ilegal. 

------------------------------------

Alarmă de gradul zero în municpiul Galați, poliția fiind alertată de o răpire care a vut loc pe raza municipiului, în locuința unei femei care a sunat în cursul nopții de luni spre marți la 112.

Femeia a reclamat că, în timp ce se afla în apartament cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, patru bărbați ar fi dat buzna în casă și le-ar fi luat pe acestea împotriva voinței lor. Le-au urcat într-o mașină și au plecat într-o direcție necunoscută.

În urma sesizării, mai multe echipaje din mai multe servicii ale IPJ Galați s-au mobilizat și au pornit în căutarea celor patru, care au reușit între timp să părăseacă orașul. În baza informațiilor, doi dintre ei au fost reperați în Capitală.

”În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere”, au explicat reprezenanții IPJ Galați. Indivizii urmează să fie aduși la Galați de o echipă de polițiști care s-a deplasat în cursul acestei zile în Capitală. Aceștia vor fi audiați, investigațile fiind continuate și pentru depistarea celorlalți doi. Surse apropiate anchetei susțin că indivizii erau cunoștințe ale celor două tinere. Vom reveni cu amănunte. 

Citit 7239 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2022 11:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.