Ucigaşul lui Bogdan Vătămanu, condamnat definitiv

Ucigaşul lui Bogdan Vătămanu, condamnat definitiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În septembrie 2009, Galaţiul era zguduit de o crimă oribilă. În acea zi fatidică, Bogdan Vătămanu (FOTO 1) şi-a pierdut viaţa pentru că a încercat să aplaneze un conflict dintre un amic şi Marius Drăgan. Din păcate, conflictul cu pricina a luat sfârşit abia atunci când Bogdan a fost înjunghiat de către Drăgan.

După aproape un an de zile, familia lui Bogdan poate spune că s-a făcut dreptate. Judecătorii de la trei instanţe au decis că Marius Drăgan se face vinovat de oribila crimă şi l-au condamnat la 18 ani de închisoare.

Prin prima sentinţă, dată la începutul acestui an de judecătorii de la Tribunalul Galaţi, s-a dispus şi prelevarea de probe biologice de la inculpat în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare (S.N.D.G.J).

Prin aceeaşi sentinţă, Marius Drăgan este obligat să plătească familiei lui Bogdan 19.000 lei cu titlu de daune materiale, 30.000 lei cu titlu de daune morale şi 500 de lei cheltuieli judiciare. Pe lângă aceşti bani, Marius Drăgan trebuie să mai achite şi către stat, cu titlu de cheltuieli judiciare, suma de 1.052 lei. 

Sentinţa dată de judecătorii de la Tribunalul Galaţi a fost menţinută şi la Curtea de Apel şi la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, aşa că Marius Drăgan va mai sta după gratii încă 17 ani.

Citit 2478 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.