Barbut cu pumni în figură

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dobrin Gheorghe (37 de ani), din Iveşti, a fost trimis recent în judecată fiind acuzat de comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Fapta de care este acuzat a fost săvârşită în ziua de 27 decembrie 2009.

Atunci, de Sfântul Ştefan, Dobrin Gheorghe şi  Ursu Săndel, din aceeaşi localitate, s-au întâlnit la locuinţa lui Vasile S., pentru o partidă de barbut. La un moment dat, după ce a pierdut o sumă mare de bani la jocul cu zaruri, Ursu Săndel a vrut să plece acasă, să nu-şi forţeze norocul, cu alte cuvinte.

Da, dar pasul înapoi făcut de acesta l-a enervat pe Dobrin Gheorghe, care, după o discuţie în contradictoriu cu preopinentul său, a trecut la represalii cu violenţă, lovindu-l cu pumnul în figură pe Ursu.

A dat aşa de tare încât Ursu s-a ales cu o „fractură de unghi mandibular drept”, leziune pentru a cărei a avut apoi nevoie de 50-55 de zile de îngrijiri medicale.

Celălalt, Dobrin Gheorghe, a şi fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi sub acuzaţia de vătămare corporală. Nu este recidivist, dar mai fusese condamnat de două ori, fapte penale pentru care, între timp, intervenise reabilitarea de drept.

Ce reparase timpul, Dobrin Gheorghe, zis „Răţoi”, a stricat în doar câteva minute.

Citit 623 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.