Săptămâna pentru Prevenirea Criminalităţii continuă

Săptămâna pentru Prevenirea Criminalităţii continuă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* …şi în week-end! *

Prezenţi la întâlnirea de la Casa de Cultura a Sindicatelor cu Alianţa Europensionarilor, agentii de proximitate de la Secţia 2 i-au informat pe vârstnicii Galaţiului cu privire la tipurile de infracţiuni la care sunt expuşi. 

Oamenii legii au împărţit pliante conţinând date referitoare la competenţele Poliţiei de Proximitate, precum şi datele de contact ale angajaţilor săi.

Agenţii de proximitate din de la Secţia 3 şi-au stabilit cartierul general în zona hipermarketurilor, loc în care i-au avertizat pe şoferi pe linia prevenirii furturilor din maşini.

Activităţile din cadrul acestei campanii naţionale continuă şi în acest sfârşit de săptămână, poliţişti gălăţeni putând fi găsiţi în mijlocul cetăţenilor, în pieţe, în zona hipermarketurilor şi în târguri - atât în Galaţi şi Tecuci, cât şi în mediul rural.

De asemenea, cu sprijinul profesorilor de la Colegiul Economic „Virgil Madgearu”, oamenii legii se vor întâlni cu elevii de liceu pe care îi vor învăţa cum să se păzească de pericolele străzii.

Citit 706 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.