Unii pleacă de la instanţe, alţii ar vrea să vină

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Consiliul Superior al Magistraturii a respins în ultima şedinţă a secţiei pentru judecători mai multe cereri de transfer. Mai mulţi magistraţi şi-au dorit să schimbe instanţa la care activează, prin transfer, dar majoritatea au fost refuzaţi de CSM.

Marinela Grecu de la Tribunalul Vaslui a cerut transferul la Tribunalul Galaţi, iar Marinela Daniela Stoica (Judecătoria Podul Turcului) şi Costin Florian (Judecătoria Tulcea) şi-au dorit să vină la Judecătoria Galaţi.

Deşi se ştie că la instanţele gălăţene sunt posturi vacante şi dosare foarte multe, cei trei judecători care au cerut transferul la Galaţi nu vor ajunge în oraşul de la Dunăre.

Tot cu un refuz s-au ales judecătoarea Florica Bucur, care a cerut transferul de la Lieşti la Focşani, judecătoarea Alina Mitroi, care a cerut transferul de la Galaţi la Judecătoria Ploieşti, şi judecătorul Nelu Năstăsoiu, care a vrut să plece de la Târgu Bujor la  Buzău3.

Nu ştim care sunt motivaţiile celor de la CSM, dar magistraţii de la Judecătoria Galaţi s-ar fi bucurat cu siguranţă dacă primeau doi oameni noi, mai ales că deja au rămas cu un om mai puţin, în urma aceleiaşi şedinţe.

Citit 1043 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.