„Eu cu cine mă judec?!”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Asta a întrebat un bătrânel care venise la Tribunal pentru a le spune magistraţilor că oponentul lui nu respectă o hotărâre judecătorească. Din nefericire pentru el, nu a avut cu cine să se contreze, deoarece partea adversă era absentă.

Omul le-a spus magistraţilor să dea un termen, în speranţa că, poate în octombrie, se va prezenta şi adversarul lui. „Poate ar trebui să mai aşteptăm să vină şi el. Eu cu cine mă judec? Nu înţeleg.

El nu respectă o hotărâre judecătorească şi eu vreau să merg pe latură penală. El a făcut şi puşcărie, iar vecinilor le este frică să se vină martori în dosar”, a încercat omul să le explice magistraţilor.

De fapt, acesta a făcut o plângere împotriva unui răspuns dat de Parchet, care are un alt regim decât un proces obişnuit. Judecătorii urmează să se pronunţe dacă rezoluţia (soluţia procurorului, n.a.), care este de netrimitere în judecată, este una corectă sau nu.

Este şi motivul pentru care prezenţa celuilalt nu este necesară. Oricum, bătrânul nu a înţeles de ce nu este chemat şi „rivalul” său în instanţă şi a plecat având convingerea că are dreptate, dar este neînţeles.

Citit 821 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.