Verii Şerban, scoşi din „luptă”!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

N-au ocupaţie, n-au, deci, sursă de venituri, dar se ocupă de tâlhărit pentru a face rost de ceva mijloace de trai şi sunt un adevărat pericol social.

Asta reiese din datele obţinute de la procurorul de caz de la Parchetul local Galaţi, despre verii Nicolae şi Gheorghe Şerban. În plus, despre Gheorghe se mai ştie că la cei 32 de ani ai săi are deja la activ nu mai puţin de patru condamnări pentru tâlhărie, dar şi una pentru distrugere.

Pentru tâlhărie şi respectiv complicitate la această infracţiune au fost arestaţi preventiv cei doi veri, la mijlocul lunii octombrie 2010. Conform referatului întocmit de procuror şi înaintat instanţei de judecată în vederea arestării preventive, aceştia, în perioada 31 iuilie-8 septembrie, au tâlhărit trei persoane, pe care, evident prin violenţă, le-au lăsat fără lănţişoarele din aur de la gât.

Mai trebuie făcută precizarea că Gheorghe l-a ajutat doar în două rânduri pe Nicolae ca să-şi ducă la capăt fărădelegile. Deşi mai tânăr cu doi ani, Nicolae a fost vârful de lance al infracţiunilor amintite. Oricum, amândoi sunt deja în arest preventiv şi, pentru o perioadă bună de timp, lumea va scăpa de ei!

Citit 1283 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.