Tecuciul – supravegheat video

Tecuciul – supravegheat video
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„În momentul acesta, Primăria are 75 de angajaţi-poliţişti comunitari şi, datorită unei finanţări venită pe un proiect PHARE de 100.000 de euro, Poliţia Comunitară Tecuci are sediu propriu”, declară Eduard Finkelstain şi continuă: „Inaugurarea oficială a noului sediul va avea loc peste o lună, realizările nelimitându-se la acest aspect. Poliţiştii comunitari, coordonaţi de directorul Viorel Neacşu, patrulează deja în oraş.

Instituţia a achiziţionat o dubă Volkswagen de intervenţii, motoscutere, centrale telefonice supermoderne şi un sistem de monitorizare video deja funcţional, pe principalele artere de circulaţie şi în apropierea instituţiilor de învăţământ. Avem 16 camere de supraveghere deja funcţionale în Tecuci, iar la sfârşitul proiectului vor fi 64. Acestea vor monitoriza traficul şi orice evenimente  ce ar putea avea loc în stradă”, încheie primarul.

În timp ce la Tecuci 16 camere video sunt deja instalate, la Galaţi, unde cetăţenii cer demult o astfel de supraveghere, nici vorbă de aşa ceva. Zilele trecute, un taximetrist tuna şi fulgera împotriva Primăriei, care a promis că pune şi la noi camere şi nu s-a ţinut de cuvânt.

Uite că la Tecuci se poate! Şi nu oricum, ci printr-un proiect cu finanţare Phare.

Citit 1682 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.