Războiul de la Solidaritatea a ajuns în instanţă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Judecătoria Galaţi va analiza astăzi, 27 februarie, notificarea făcută de către sindicatul Solidaritatea de la ArcelorMittal Galaţi în legătură cu deciziile luate de către Adunarea Generală la şedinţa din 5 februarie.

Este vorba despre dosarul prin care gruparea ce o susţine pe Ilinca Diaconu încearcă să legalizeze măsurile luate în acea şedinţă, cele mai importate fiind înlăturarea lui Gheorghe Tiber de la şefia sindicatului şi modificarea statutului.

Acesta pare a fi momentul în care iţele poveştii se vor încâlci şi în instanţă, pentru că aceasta nu va fi singura solicitare de acest fel înaintată de către acelaşi sindicat, deoarece urmează ca grupul condus de către Gheorghe Tiber să înainteze aceleiaşi instanţe o solicitare similară în zilele următoare.

Iar diferenţele propuse de către cele două grupări sunt total opuse. Ca să nu mai spunem că vor interveni cu siguranţă unii în dosarele celorlalţi, invocând propriul interes.

Amintim faptul că şi unii şi ceilalţi au făcut luna aceasta şedinţe pe care le-au intitulat Adunări Generale, prin care au încercat să îşi asume conducerea sindicatului.

Cum anticipam recent în „Viaţa liberă”, bătălia s-a mutat în instanţă şi sunt puţine şanse ca lucrurile să ajungă rapid la un deznodământ.

Citit 914 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.