Doi ani de investigaţii cu succes…

Doi ani de investigaţii cu succes…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţia Municipiului Galaţi a fost sesizată, pe 23 ianuarie 2007, de către gălăţeanul Costică V., de 51 ani, în legătură cu faptul că cineva a intrat în locuinţa personală, prin ruperea butucului de la uşa de acces. Din casă au dispărut bijuterii din aur şi argint şi o haină din piele.

În urma cercetărilor au fost identificaţi suspecţii Adrian L., de 34 ani şi Robert I., de 23 ani, ambii din Bucureşti, cu antecedente, în prezent în arest preventiv şi deţinuţi în Penitenciarul Jilava. Paguba a fost recuperată în proporţie de 10 la sută.

Cercetările continuă cu autorii în arest preventiv, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

În sfârşit, doi vandali prinşi!

Poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi marţi dimineaţa, de Iulian R., de 29 ani, din Medgidia, judeţul Constanţa, în legătură cu faptul că în timpul nopţii, cineva i-a distrus prin îndoire portierele faţă de la maşina proprietate personală, paguba cauzată fiind de 600 lei.

În urma cercetărilor, poliţiştii i-au identificat pe suspecţi în persoana elevilor gălăţeni Adrian A., de 16 ani şi Nicolae T., de 17 ani. Cercetările pentru distrugere sunt continuate cu cei doi în libertate.

Citit 975 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.