Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
8 comentarii

Chiar dacă este trimis în judecată de procurorii de la Investigarea Crimei Organizate şi cercetat în dosarul „Afacerii Aviasan”, Mihail Boldea este departe de a-şi termina periplurile în justiţie. Săptămâna trecută, fostul parlamentar s-a aflat la Galaţi, unde a avut un proces civil. O simplă căutare în opisurile instanţelor arată că Boldea are procese cu băncile, cu Casa de Asigurări de Sănătate, cu o societate de leasing, unde cabinetul său de avocatură figurează ca debitor, şi nu numai. Unele sunt pornite înainte de izbucnirea scandalului în urma căruia a fost arestat, altele după ce ajunsese deja după gratii.
Trebuie spus că dreptul la justiţie îl are orice persoană din această ţară, aşa că nu e nimic ilegal în ceea ce face fostul deputat de Galaţi, dar nu trebuie ignorat că toate acţiunile în instanţă îl aduc spre o libertate relativă, în locurile unde altădată intra ca la el acasă. Cum este o persoană care-şi cunoaşte foarte bine drepturile, Boldea nu scapă nicio ocazie de a şi le exercita.
La Curtea de Apel Iaşi, acolo unde se judecă procesul în care este acuzat de constituire de grup organizat alături de alţi 18 inculpaţi, la ultimul termen a vorbit mai bine de jumătate de oră. Printre altele a precizat că-şi doreşte libertatea pentru a-şi susţine şi lucrarea de doctorat la Academia de Poliţie. Deocamdată, magistratul le-a prelungit mandatele de arestare ale celor aflaţi după gratii. Cât priveşte lucrarea sa de doctorat, trebuie menţionat că mulţi inculpaţi sau condamnaţi şi-au terminat studiile din puşcărie, pentru că nimic şi nimeni nu le poate lua acest drept. Rămâne de văzut însă dacă Boldea va face din închisoare şi acest pas important în cariera sa.

Citit 2596 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Ianuarie 2013 17:48

8 comentarii

 • postat de nebunie Vineri, 01 Februarie 2013 09:00 Link la comentariu
  0
  0

  Sunteti bolanzi totii cu prezumtia de nevinovatie ? Asta e o simpla chichita legislativa rezolvabila in asemenea cazuri mai bine sau mai rau de procurori si judecatori. Al Capone nu a fost prins de justitie decat pt. evaziune fiscala dar reputatia sa era de criminal notoriu. Asa si cu un durbaca, paslaru, etc. Chiar nu stie un oras intreg cine-s astia ? Asteptam procurorii sa ne spuna ? Pe care procurori ii invinuim mai rau decat pe infractori. Si avocatismele astea ieftine, si confuzia, toate au o limita !

  Raportează
 • postat de ioan Vineri, 01 Februarie 2013 01:00 Link la comentariu
  0
  0

  Una din problemele existentiale ale romanilor este aceea de a se lasa manipulati chiar si prin presa. Cazul Boldea este un dosar aflat inca pe rol. De ce trebuie sa credem procurorii care s-au dovedit a fi primii ce au incalcat legea penala , in numele careia il acuza pe acest om. Nimeni nu are dreptul sa il considere vinovat pana cand judecatorii vor da o hotarare. Faptul ca doreste sa isi dea doctoratul este un lucru de felicitat avand in vedere circumstantele lipsirii de libertate si necazurile familiare. Asta dovedeste ca doreste sa lupte si , daca are dreptate , poate si invinge!

  Raportează
 • postat de Cosmin Joi, 31 Ianuarie 2013 19:14 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru Ei, da ! De ce il faci domnule infractor ?? A fost cumva condamnat si nu stim noi ? Vad ca la noi nu mai este luata in considerare prezumtia de nevinovatie. Eu nu cred absolut nimic din ceea ce sustin acei nenorocitii de procurori. Acest dosar este intemeiat mai mult pe banuieli, nu pe probe certe.

  Raportează
 • postat de Ei, da! Joi, 31 Ianuarie 2013 13:49 Link la comentariu
  0
  0

  Pentru @Viitorul
  Normal ca trebuie sa se scrie despre acest infractor. Poate asa se mai insanatoseste societatea romaneasca. Invata sa scrii corect ca parerea sa-ti fie luata in seama!

  Raportează
 • postat de sigh Joi, 31 Ianuarie 2013 13:06 Link la comentariu
  0
  0

  articolul fiind un jeg ordinar, ca si autorii, mai bine sa o lasam balta

  Raportează
 • postat de Branza buna in burduf... african. Joi, 31 Ianuarie 2013 12:21 Link la comentariu
  0
  0

  Desigur are multe drepturi de care uzeaza in puscarie ca a fost "meserias"in a nedreptati cu mult tupeu cetateni nevinovati . Lupta lor cu democratia si-au scris-o si altii prin puscarii,li s-a redus pedeapsa ,dar pentru societate au schimbat palaria de fetru cu cea de paie ,din personalitati au devenit "personaje".

  Raportează
 • postat de lil Joi, 31 Ianuarie 2013 11:46 Link la comentariu
  0
  0

  problema este in ce sa-si sustina doctotratul??? in fraiereala, prostie si demagogie inca nu sunt domenii de studiu

  Raportează
 • postat de Viitorul Joi, 31 Ianuarie 2013 09:49 Link la comentariu
  0
  0

  Doamna fabian nu poate dormi noaptea ca Dl.B da doctoratul...dar normal k de fiecare data nu se vinde viata-libera daca nu este un titlu pe ziar cu "Infractorul Boldea".Cum nu se mai posteaza nimic sau pe prima pagina nu este titlu cu Boldea nu se mai vinde ziarul...precizez ca daca isi da doctoratul se pare k este peste limita voastra la capacitate mentala.....daca mai e vine cnva cu o stire ca Boldea a omorat pe cineva 1 an de zile asta va fii... "Pace man"

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.