Spitalul pentru Copii "Sfântul Ioan" din Galaţi, pe lista Curţii de Conturi pentru neurmărirea creanţelor

Spitalul pentru Copii "Sfântul Ioan" din Galaţi, pe lista Curţii de Conturi pentru neurmărirea creanţelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Zece spitale sunt menţionate în raportul Curţii de Conturi pentru neînregistrarea şi neurmărirea creanţelor, în valoare de peste 2.315.000 de lei, provenite din taxele de spitalizare neachitate de către victimele accidentelor, iar alte trei unităţi medicale au încasat banii, dar nu i-au virat CJAS.

Potrivit raportului pe 2011 al Curţii de Conturi a României, zece unităţi medicale din ţară nu au înregistrat şi nu au urmărit creanţe a căror valoare totală este de 2.315.000 de lei. Banii provin din taxele de spitalizare neachitate de către victimele accidentelor rutiere sau de muncă şi de către victimele agresiunilor.

Cele zece spitale vizate sunt Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, Spitalul Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" din Baia Mare, Spitalul de Boli Pulmonare Breaza, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Sfântul Ioan" din Galaţi, Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, Spitalul Orăşenesc Găeşti, Spitalul de Pneumoftiziologie din Palazu Mare (Constanţa), Spitalul de Ortopedie Traumatologie şi Recuperare Medicală din Eforie Sud, Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş.

Citit 1696 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2013 17:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.