Le-a fugit arestatul din sala de judecată!

Le-a fugit arestatul din sala de judecată!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cazul celor 14 scandalagii şi bătăuşi care-şi făceau mendrele pe raza comunei Folteşti, dar şi în alte localităţi din judeţul Galaţi, a făcut vâlvă în toată ţara.

Celor 14 părea că li s-a înfundat după scandalul şi bătaia sângeroasă pe care le-au provocat în noaptea de 31 ianuarie  într-un club din localitatea gălăţeană Şiviţa. Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Galaţi şi cei de la Detaşamentul pentru Intervenţii Rapide i-au identificat şi reţinut pe infractori.

Acţiunea în forţă, de  amploare, îi făcuse pe locuitorii Folteştiului să răsufle uşuraţi numai că, pe 11 martie a.c., atunci când cinci dintre cei mai periculoşi din grup au fost prezentaţi în instanţă cu propunerea de arestare preventivă, ei au fost lăsaţi în libertate. Nu s-a considerat că prezintă un real pericol social!

A urmat recursul făcut de procuror, iar Tribunalul Galaţi a dispus, totuşi, arestarea preventivă a doi dintre cei cinci inculpaţi acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri. E vorba de Paler Ştefan, zis „Dodu”, şeful grupului de infractori şi de Maravela Aurel. În Folteşti a fost iar bucurie în momentul în care „Dodu” a fost extras, în văzul sătenilor, de pe teatrul de operaţiuni, cu cătuşe la mâini.

În schimb, Maravela Aurel, n-o să credeţi!, a rămas în libertate. Cum? În momentul când în sala de judecată s-a dat verdictul cu privire la arestarea sa, s-a dovedit a fi iute-iute de picior şi… pe-aici ţi-e drumul!

A dispărut fără urmă, de sub nasul magistraţilor cu măsurile lor de securitate cu tot, acesta fiind motivul pentru care acum e căutat de zor. Asta după ce fusese şi el reţinut în momentul în care, într-o dimineaţă, ca şi ceilalţi „colaboratori”, fusese luat pe sus, direct din pat.

Deh, dacă nu l-au ţinut bine! Acum urmează… urmărirea!

Citit 1638 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.