Cocaină şi haşiş între Galaţi şi Brăila (VIDEO)

Cocaină şi haşiş între Galaţi şi Brăila (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Două grupuri de traficanţi de droguri * Galaţi şi Brăila - oraşele în care cocaina şi haşişul erau consumate şi vândute * Nouă percheziţii domiciliare * Flagrant în prafuri albe * Cinci arestări * Poliţiile celor două judeţe au destrămat încă o reţea de dealeri de substanţe interzise * Filmul flagrantului poate fi văzut aici *

Se ocupau cu trafic de cocaină! Dealerii de droguri din Galaţi şi Brăila aveau în comun faptul că se întâlneau frecvent pentru a consuma substanţele interzise, dar şi  că le vindeau pe teritoriile ambelor oraşe.

Astfel, gălăţenii Cristian M., de 26 ani şi Daniel B., de 31 ani, ambii fără ocupaţie şi fără antecedente, au fost identificaţi în flagrant, în timp ce încercau să vândă droguri, de către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, împreună cu Serviciul de Supravegheri Operative şi Investigaţii Galaţi, IPJ Galaţi şi sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Galaţi.

În cursul lunii octombrie 2008, cei doi au vândut în oraşul nostru droguri de mare risc (cocaină), la preţul de 90 de euro gramul, fiind prinşi în flagrant. În urma a cinci percheziţii domiciliare, la locuinţele suspecţilor, s-au confiscat 42 de grame de cocaină. Din cercetări a rezultat că drogurile fuseseră aduse din Spania.

La propunerea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Galaţi, Tribunalul Galaţi a emis mandate de arestare preventivă împotriva celor doi, pentru trafic şi consum de droguri, infracţiune sancţionată cu închisoare de la 10 la 20 ani.

Trei arestări  pentru haşiş

De asemenea, a fost identificat şi destrămat de către politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila, alături de Serviciul de Supravegheri Operative şi Investigaţii Galaţi, IPJ Brăila şi sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Galaţi, grupul compus din Cătălin C., de 17 ani, din satul Baldovineşti, Mircea T., de 22 ani şi  taximetristul Sevastin A., de 18 ani, ambii din comuna Vădeni, judeţul Brăila, fără ocupaţie, fără antecedente.

În perioada ianuarie-februarie 2009, indivizii au traficat (în Brăila) rezină de cannabis (haşiş) la preţul de 70 de lei gramul. Pentru probarea activităţii infracţionale s-a organizat şi realizat prinderea în flagrant a celor trei, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de rezină de cannabis contra sumei de 5.000 lei.

De asemenea, s-au făcut patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului vecin, fiind confiscate 454 de grame de rezină de cannabis - drogurile fiind aduse din Spania.

La propunerea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Brăila, Tribunalul Brăila a emis mandate de arestare preventivă împotriva celor trei, pentru trafic şi consum de droguri de risc, infracţiune pedepsită cu închisoare de la trei la 15 ani.

Citit 2143 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.