Locuri de muncă false în Spania

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au înaintat instanţei de judecată dosarul cauzei în care este implicat gălăţeanul  Tiberiu Baciu, care a indus în eroare şase persoane, promiţându-le locuri de muncă în Spania.

Pentru acest gen de afacere ilegală a primit 1.400 euro şi 200 lei, chipurile contravaloarea transportului până în Peninsula Iberică.

După cum reiese din rechizitoriul Parchetului, Baciu a luat banii şi a dispărut, neonorându-şi promisiunile. Aşa de pildă, una din părţile vătămate de acesta a declarat în timpul cercetărilor că a fost păcălită cu suma de 600 euro şi 75 de lei, bani pe care i-a dat întreprinzătorului amintit pentru a asigura transportul  fiilor săi în Spania.

Baciu Tiberiu are vârsta de 57 de ani, nicio ocupaţie şi a fost cercetat în stare de libertate. Cercetat până a dispărut!

Din fişa lui de cazier reiese că a mai  fost condamnat anterior la o pedeapsă cu închisoarea pe o perioadă de un an şi două luni pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

După finalizarea urmăririi penale, Baciu Tiberiu este acuzat de comiterea infracţiunii de înşelăciune în formă continuată.

Citit 1346 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.