Rudel Obreja, în arest la domiciliu pentru 30 de zile/ Gălăţeanul este cercetat pentru trafic de influenţă

Rudel Obreja, în arest la domiciliu pentru 30 de zile/ Gălăţeanul este cercetat pentru trafic de influenţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja va sta în arest la domiciliu pentru 30 de zile, în urma unei decizii definitive a Curţii de Apel Bucureşti, care a înlocuit măsura arestului preventiv, în dosarul în care este acuzat că ar fi cerut un milion de euro de la Sorin Ovidiu Vîntu.

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut în 4 martie, la Tribunalul Bucureşti, prelungirea măsurii arestului preventiv în cazul lui Rudel Obreja, cercetat pentru trafic de influenţă. Instanţa a dispus însă ca Obreja să stea în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Decizia a fost contestată de procurori la Curtea de Apel Bucureşti, care în 5 martie a respins recursul şi a dispus schimbarea măsurii arestului preventiv în cazul lui Obreja cu arestul la domiciliu.

Decizia Curţii de Apel Bucureşti este definitivă, Rudel Obreja fiind scos miercuri din Arestul Poliţiei Capitalei şi dus la locuinţa sa.

În următoarele 30 de zile, Obreja nu poate părăsi locuinţa, fără permisiunea instanţei şi este obligat să se prezinte în faţa procurorilor sau judecătorilor ori de câte ori este chemat.

Fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box (FRB), Rudel Obreja, a fost arestat preventiv în 5 februarie, în dosarul în care este cercetat pentru trafic de influenţă.

Citit 2215 ori Ultima modificare Joi, 06 Martie 2014 11:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.