Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
26 comentarii

* Un tânăr din Galaţi a dat în judecată SC Gospodărire Urbană SRL cerând 105.911,65 de lei despăgubiri civile, un milion de euro daune morale şi o rentă viageră pentru accidentul cumplit pe care l-a suferit la Plaja "Dunărea" * Suma poate părea mare, dar în realitate reprezintă o compensaţie prea mică pentru modul dramatic în care tânărului i-a fost afectată viaţa pentru totdeauna


Patru lei şi-o coloană frântă

Povestea dramatică a lui Ionuţ a început pe 7 iunie în 2011. A plecat de la cursurile liceului pe care-l frecventa, împreună cu alţi doi colegi, la bazin. Au plătit câte patru lei ca să intre şi să înoate. Li s-au luat banii şi ei au înotat într-un bazin în curs de umplere. Ionuţ a făcut un ultim salt de la platformă, dar, cum apa era prea mică, s-a izbit de fundul bazinului, lovindu-se la cap şi frângându-şi coloana.
Totul a ajuns pe masa de lucru a unui judecător, care trebuie să dea acum un verdict anchetei penale care s-a făcut în acest caz. Din filele dosarului aflat pe rolul Tribunalului răzbat clar zidurile de care s-a izbit acest tânăr, iar accentele reci au fost imprimate poveştii lui chiar de autorităţile care ar fi trebuit să-i vină în ajutor.

Nimeni n-a fost vinovat!

Poliţistul şi procurorul care au anchetat cazul lui Ionuţ au decis că nimeni nu este vinovat de ceea ce s-a întâmplat pe 7 iunie 2011, când tânărul a ajuns la spital cu traumatism cervical cu leziune neurologică completă. Simţurile sale funcţionează în proporţie de doar un procent, iar singura lui posibilitate de a se mişca este scaunul cu rotile. Primordial a fost să-şi revină, apoi a făcut plângere penală împotriva SC Gospodărire Urbană SRL şi a aşteptat răspunsul.
Ionuţ susţine în acţiunea lui că, pe 7 iunie, când a intrat la Plaja Dunărea, la bazin, deşi a plătit preţul unui bilet, cel care i-a luat bani nu l-a avertizat că apa nu este la nivelul care-i poate permite să facă salturi. De asemenea, nu existau nici avertismente scrise menite să le atragă atenţia lui şi colegilor lui. Mai mult, până la producerea incidentului, tinerii au făcut salturi fără ca cineva să le spună ceva, iar asta reiese chiar din ordonanţa de neîncepere a urmăririi penale. "Ei, O. Robert Viorel şi M. Cristi Ionuţ au început să sară de la platforma aflată pe marginea bazinului de înot. Au observat că apa este mică, dar au continuat să sară. Din declaraţiile băieţilor reiese că l-au avertizat pe Chiricuţă să nu mai sară în cap de la platformă, întrucât apa este mică şi, chiar după ce O. s-a retras, Chiricuţă a continuat să sară”, se arată în rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale a Parchetului Judecătoriei.
Nu apare, însă, în rezoluţia procurorului, vreo referire la faptul că salvamarul angajat le-a cerut să nu mai sară în apă sau că tinerii ar fi fost avertizaţi în vreun fel despre riscurile la care se expun. „Nu trebuia să permită accesul la bazin până când nu era umplut cu apă sau mai grav să permită folosirea platformei amenajate pentru săritura în apă”, arată apărătorul lui Chiricuţă.
Cât despre ancheta penală, avocatul consideră că a fost mai mult decât sumară. „Cercetarea penală cu soluţia NUP a fost dată faţă de angajatul societăţii în urma unor cercetări mai mult decât sumare şi nu împotriva SC Gospodărire Urbană, care derulează astfel de activităţi comerciale şi a cărei culpă este mai mult decât evidentă”, conchide apărătorul. Acesta mai arată că dacă societatea publică şi-ar fi îndeplinit obligaţiile de folosinţă a bazinului faţă de un client care a plătit pentru servicii, tragedia ar fi fost evitată. Mai exact, bazinul trebuia să fie la acea oră plin cu apă şi nu în curs de umplere, să fi existat atenţionări scrise, salvamarul să fi fost în preajmă în permanenţă etc.

Gospodărire Urbană respinge toate acuzaţiile

Gospodărire Urbană susţine că, în 2011, activitatea de sezon a început la 1 iunie cu lucrări de amenajare, revizuire şi punerea în funcţiune a instalaţiilor de apă, reparare a bazinului şi a grupurilor sanitare, etc şi că existau avertizări scrise că săritul în apă e interzis şi că avea toate autorizaţiile de funcţionare. Avocatul lui Chiricuţă a sesizat, însă, că, în realitate, actele au fost cerute exact în ziua accidentului lui Chiricuţă şi eliberate a doua zi, pe 8 iunie 2011, pe baza declaraţiei pe propria răspundere a unei persoane care nu se identifică. „Oare cum şi-a început activitatea la 1 iunie 2011, din moment ce condiţiile de funcţionare specifice activităţii sale încep din data de 7 iunie 2011 - 8 iunie 2011”, se întreabă, retoric, avocatul.

„Nu vrem să ne îmbogăţim!”

Banii pe care Chiricuţă îi cere sunt cei pe care familia lui i-a cheltuit cu spitalele şi îngrijirea lui, precum şi o rentă viageră pe care o lasă la aprecierea judecătorului. „Nu vrem să ne îmbogăţim. Vrem ca Ionuţ să poată duce o viaţă cât mai apropiată de cea normală. Acum e ca o păpuşă şi mă tem pentru soarta lui, atunci când noi nu vom mai fi să avem grijă de el. Plaja "Dunărea" este un loc periculos şi încă nu s-au luat măsuri, e tot vraişte, ca şi atunci. Vrem ca acolo să nu se mai întâmple asemenea accidente, iar locul să fie securizat”, ne-a declarat Florentina Chiricuţă, mama lui Ionuţ.

Avocat pe bani publici

La şedinţa de joi a Consiliului Local aleşii vor decide dacă încuviinţează angajarea unui avocat de către SC Gospodărire Urbană SRL Galaţi pentru reprezentarea intereselor societăţii în faţa instanţelor judecătoreşti, în dosarul cu Chiricuţă Ioan, pentru toate fazele procesuale. Cert este că, în acest moment, SC Gospodărire Urbană beneficiază de serviciile unui avocat, în procesul teilor măcelăriţi de pe arterele principale ale oraşului - Domnească, Brăilei şi George Coşbuc. Reamintim că în primăvara trecută, angajaţii SC Gospodărire Urbană au „fasonat” teii, lăsându-i aproape goi. Garda de Mediu Galaţi i-a aplicat o amendă de 50.000 de lei pentru „pentru tăieri abuzive de ramuri de structură a teilor aflaţi pe domeniul public”, iar avocatul care reprezintă Gospodărire Urbană în procesul intentat împotriva amenzii aplicate de Garda de mediu este Veronica Belghiş Boldea, valoarea contractului încheiat fiind de 2.500 de lei.
   
CITEŞTE ŞI: Lumea are nevoie de Ionuţ

Citit 7624 ori Ultima modificare Luni, 28 Iulie 2014 22:32

26 comentarii

 • postat de Daniela Duminică, 10 August 2014 11:28 88.19.199.*** Link la comentariu
  3
  2

  Si din un milion de euro cit cistiga avocatul? Ma intreb si eu ... asa.... cum este vara, este cald, ..este....

  Raportează
 • postat de Faranume Duminică, 03 August 2014 18:32 79.116.97.*** Link la comentariu
  5
  3

  "Au plătit câte patru lei ca să intre şi să înoate. Li s-au luat banii şi ei au înotat într-un bazin în curs de umplere. Ionuţ a făcut un ultim salt de la platformă, dar, cum apa era prea mică, s-a izbit de fundul bazinului, lovindu-se la cap şi frângându-şi coloana." - copii inconstienti :) Ei sunt zmei, fac ce vor. Indiferent daca apa e la adancimea care trebuie.Nu era orb, sigur a vazut limita "pana la bara aia de prindere", copil idiot

  Raportează
 • postat de COSMIN Sâmbătă, 02 August 2014 22:18 89.136.184.*** Link la comentariu
  2
  4

  INCIDENT TRAGIC la Plaja "Dunărea". Tânăr ELECTROCUTAT în timpul serviciului - postat ieri Viata libera
  Ore de ce judecam oamenii care sunt la Plaja Dunarii si se intampla, neprevazute accidente si cine este de vina ,totusi si in prezent acolo este un loc blestemat si trebuie ocolit , rusine celor de la Plaja Dunarii. Ionut sa te rogi zilnic ca ai avut noroc si esti in viata , bunul Dumnezeu te va ajuta sa fi sanatos, rautatile sa nu le pui la suflet , vezi fiecare are un destin . Sanatate este foarte importanta si tu esti un exemplu , lupta in continuare .

  Raportează
 • postat de alex Sâmbătă, 02 August 2014 19:33 92.80.137.*** Link la comentariu
  2
  3

  Parerea mea ca cei care sunt in potriva lu Ionut sunt niste nenorocitii (angajati la ADP) care sau trezit si ei din somn si isi dau cu parerea....ia sa isi puna ei copii sau pe ei inasusi in locu lu Ionut ce fel sar simtit ...si chiar daca e cum zic uni ca nu trebuia sa sara salvamaru ce pazea...va zic eu pazea domnisoarele de pe plaja...ei sunt pusi acolo doar de forma...asa ca cei care va dati rotunzi si destepti uitativa la voi si apoi criticati un om rusine sa va fie.

  Raportează
 • postat de mara Joi, 31 Iulie 2014 12:46 82.157.218.*** Link la comentariu
  5
  6

  Ce isi face omul cu mina lui se cheama LUCRU MANUAL

  Asta inseamna exact ca esti batut in cap cind faci sarituri intr-un bazin fara sa te uiti daca e plin s-au nu.

  Sa fim seriosi, nu sa apelam la niste gogomanii sa devenim milionari.

  SANATATE si inteligenta mamei !!!

  Raportează
 • postat de Cunoscator Marți, 29 Iulie 2014 21:13 78.97.254.*** Link la comentariu
  5
  9

  "Userul P.L. care susti ca tot ce ai scris este real si ca ai fost acolo ar trebui sa fi cercetat pentru minciunile pe care le postezi.
  Cei care nu ati fost de fata la tragedie si cei care nu cunoasteti situatia acestei plaje mai bine va abtineti de la comentarii inutile.

  1. In primul rand golirea / curatarea / umplerea bazinelor se faceau joia si duminica, dupa terminarea programului, iar tragedia sa intamplat marti (7 iunie), deci bazinul era plin.

  2. In al 2-lea rand bazinul nu era inconjurat cu nicio funie si nu avea montate avertismente in acel moment, acestea au fost montate dupa intamplarea tragediei. Iar acele funii si avertismente se montau doar in zilele cand administratori bazinelor erau anuntati ca o sa soseasca presa pentru diferite reportaje ( de inceput de sezon, de sfarsit, la diverse evenimente / tragedii etc).

  3. Cand sa intamplat tragedia, era pe 7 iunie, la 1 saptamana dupa ce sa deschis plaja, iar salvamarul in loc sa supravegheze bazinul, el ajuta la amenajarea teraselor din jurul bazinului ( carat scaune / mese etc ), si tin sa precizez ca nu salvamarul la scos pe Ionut din apa, ci colegi lui si cei care mai erau in bazin in acel moment.

  4. Nici un angajat al ADP-ului nu a anuntat ca e interzis inotul/saritul etc in acel bazin. Iar odata ce angajati ADP-ului au incasat bani pe bilete, ADP-ul se face responsabil pentru tragedie.

  5. Ionut nu a consumat alcool la nicio terasa. Ionut in acea zi figura la scoala ca ABSENT, iar scoala poate este GRATUITA, dar nu si OBLIGATORIE.

  De multi ani, sub bazinele de la Plaja Dunarea se afla mai multe gropi, iar acum bazinele nu mai prezinta siguranta.
  Bazinele de la Plaja Dunarea ar trebui inchise pentru nereguli.

  Raportează
 • postat de MARIUS Marți, 29 Iulie 2014 21:01 89.136.184.*** Link la comentariu
  3
  8

  Daca citesti bine articolul si ai fi in situatia respectiva ,comentariul tau, scara are multe trepte , mai bine zi doamne fereste. Justitia are dreptul sa dea un raspuns celor intamplate. Sanatate multa, Ionut si putere sa reusesti ai multa nevoie de incurajari nu de reprosuri, indiferent ce va fi.

  Raportează
 • postat de Contribuabilul Marți, 29 Iulie 2014 19:58 92.80.133.*** Link la comentariu
  11
  9

  Un plod teribilist si smecheras care se uscheste de la scoala sa faca o baie "cu baietii". Si dupa ce a vrut sa arate cit este el de tare, ( timpit sa fii sa nu vezi ca apa este mica ), acum ma-sa vrea sa faca avere pe spatele nostru, a celor care platim cinstit taxe si impozite, ba unii ne mai si inghesuim ca prostii pe 3 ianuarie, stam la cozi sa fim primii. In loc ca acesti bani sa se duca la scoli, spitale, strazi, parcuri,etc.,( la copiii care invata in frig si nu se uschesc de la scoala ) cere tu, tata milioane. Da' de ce nu ai cerut 10 milioane, 100, sau mai mult, ca nu te doare gura, poate ai norocul sa dai peste un judecator care sa-ti dea, iar noi sa platim pentru "smecheria" ta.

  Raportează
 • postat de Consultatie gratuita Marți, 29 Iulie 2014 19:24 5.13.225.*** Link la comentariu
  2
  10

  Acordarea de daune materiale in aceasta situatie trebuie sa fie fundamentata, printre altele, pe ideea de culpa exclusiva. Nu se poate retine insa o culpa exclusiva, in conditiile in care administratorul bazinului era obligat sa nu permita accesul in incinta in timp ce se realiza aceasta operatiune de golire - umplere, pe de-o parte, iar pe de alta parte, Ionut nu a respectat semnificatia indicatoarelor care, ATENTIE, daca nu erau acolo atunci, prezenta lor sigur va fi confirmata PRIN MARTORI. Ionut, cu toata compasiunea pentru tine, NU CONFUNDA ADEVARUL CU JUSTITIA si, mai mult de atat, te sfatuiesc sa iti canalizezi toata energia in directia RECUPERARII. Mi-as dori sa nu fi cazut in plasa cuiva care te-a amagit ca te vei imbogati de pe urma acestui proces, insa vad ca acest lucru s-a intamplat deja si deja contribui la PR - ul cuiva. Sa-mi fie cu iertare pentru ca judec, dar atunci cand te incearca Dumnezeu in felul acesta, ultimul lucru care ar trebui sa preocupe este un interviu la gazeta. Ionut, iti doresc multa sanatate !

  Raportează
 • postat de anti-psd Marți, 29 Iulie 2014 19:12 86.124.204.*** Link la comentariu
  4
  12

  Repet, Doamne Fereste de astfel de accidente.Nu spun ca printre marii vinovati nu sunt si cei de la administratia plajei.Dar tu, ca om intreg la cap, daca vezi ca nu-i apa destula in bazin......sari in cap???Chiar si-n astfel de cazuri trebuie sa-ti explice neparat cineva ca nu-i voie sa sari in cap???

  Raportează
 • postat de Teo Marți, 29 Iulie 2014 17:14 174.1.238.*** Link la comentariu
  4
  9

  Tipic romanesc. Rautatile la adresa baiatului vin din frica acelora care nu agreeaza idea ca baiatul ar putea castiga o suma frumusica de bani care l-ar ajuta nu asa cum va dati cu presupusu'-sa se imbogateasca ci l-ar ajuta sa supravietuiasca cu un handicap pe viata si sa-si permita medicamente . Se pare ca ati uitat cu totii ca sanatatea e mai presus decat banii.Dar sunt convinsa ca cei care au comentat ineptii ar fi la fel de drastici daca e vorba de copii lor.. Voi nu sunteti in stare sa veniti cu o vorba buna pentru un copil suferind dar sunt convins ca voi toti "ati ajuta" baiatul cu cele necesare incepand chiar cu un telefon din compasiune care... apropo inseamna foarte mult pentru cineva aflat in suferinta. Ignoranta si nepasarea bat-o vina.

  Raportează
 • postat de Curaj doamnă, un avocat bun și vă rezolvați problema. Păcat de copil pentru că ...nu am cuvinte. Iresponsabili !!! Marți, 29 Iulie 2014 16:58 92.86.70.*** Link la comentariu
  2
  15

  Ce mai tura bura, accesul în bazin este interzis la golire, curățare și umplere bazin. Porțile erau închise, accesul interzis și nu se vindeau bilete...asta pe timpul lui Ceaușescu. Odată ce au vândut bilet ești responsabil pentru situația din bazin, biletul vândut reprezentând și că bazinul se află în bune condiții tehnice....normal cu apă la nivelul stipulat în ''cartea tehnică'' a bazinului.

  Raportează
 • postat de Gica Avocatu Marți, 29 Iulie 2014 16:11 5.13.169.*** Link la comentariu
  3
  17

  Degeaba justificarile cum ca nu trebuia sa sara,a chiulit,samd. Relatia dintre el si administratorii bazinului a fost clara: el a platit bilet de intrare si salvamarul nu l-a avertizat de niciun pericol. Va intreb eu,cei care-l acuzati pe copil,oare de ce salvamarii amendeaza pe litoral daca depasesti geamandura?N-ar fi mai simplu sa-i lase sa se duca pe raspunderea lor iar administratorii plajelor sa fie scutiti de o cheltuiala inutila? Va erijati in avocatii Gospodarire Urbana chit ca aia nu si-au indeplinit clar serviciile si au incasat bani fara sa fie plin bazinul si fara sa aiba nici macar autorizatia de functionare valabila.Este neglijenta lor,un om a fost nenorocit pe viata,iar cei direct raspunzatori trebuie sa plateasca direct din buzunarul propriu. Daca da unul cu masina peste tine pe trecerea de pietoni si te lasa infirm pe viata esti tu vinovat ca n-ai vazut ca cel de la volan nu este atent?Mai conteaza ca erai in timpul liber sau chiuleai de la scoala sau serviciu?Daca urci intrun lift verifici corzile si scripetii si te asiguri ca nu chiulesti? Sunteti fantastici, va framanta mai mult ca a cerut atatia bani. Dar poate se gaseste vreunul care vrea sa ramana leguma intrun scaun cu rotile pe viata ,numai sa spuna pretul,si-i fac rost de amatori de organe. Se poate dona orice:inima,rinichi,ficat,pancreas,splina,testicule,oase,piele,numai sa spuna pretul.Invatati sa nu mai judecati oamenii dupa pretentiile lor materiale,nimic nu e mai sfant in lumea asta decat sanatatea!

  Raportează
 • postat de bogdan Marți, 29 Iulie 2014 13:07 5.13.146.*** Link la comentariu
  4
  11

  ai dreptate DIDI DUMITRU, dar te intreb pe tine acum, tu cand vrei sa faci ceva,nu iti pui in cap, ba frate pot face chestia asta? mai ales ca el vedea ca baziunul este in curs de umplere.....asa ca nu mai comenta aiurea.

  Raportează
 • postat de DIDI DUMITRU CRISTEA Marți, 29 Iulie 2014 12:54 89.136.1.*** Link la comentariu
  8
  9

  Rusine celor care au fost in stare sa scrie aceste Magarii ,daca erau ei copiii lor nepotii cum sar fi simtit IONUT sint alaturi de TINE CURAJ MERGEM INAINTE

  Raportează
 • postat de bogdan Marți, 29 Iulie 2014 12:46 5.13.146.*** Link la comentariu
  5
  9

  cat de prost sa fii sa dai in judecata..... de ce??? pentru ca tu vezi doar ca nu este plin bazinul, dar tu ca mare smecher ce esti sari in bazin si tot tu dai in judecata. bine ar fi sa isi angazeze un avocat super bun si sa pierzi procesul si sa te puna pe tine sa platesti toate costurile pe durata judecatii.

  Raportează
 • postat de Cristi Marți, 29 Iulie 2014 10:10 5.13.138.*** Link la comentariu
  3
  11

  Intradevar baiatul are partea lui de vina pt ca a chiulit de la scoala dar daca era in timpul liber a cui vina era ?
  Fratele meu a fost salvamar la ADP pe lacul Vanatori acum vreo 4-5 ani.
  Nu a facut nici un curs pt salvamari, nu stia sa inoate, era singur intr-o barca.
  L-am intrebat ce-o sa faca daca se ineaca careva si a dat din umeri.
  Legislatia obliga pe angajator sa-i faca fiecarui angajat protectia muncii si sa stabileasca reguli clare de functionare pt fiecare utilaj, masina sau in cazul nostru pt bazinul de inot.
  Acest lucru nu s-a facut decat DUPA accident.

  Raportează
 • postat de cosmin Marți, 29 Iulie 2014 09:55 5.13.156.*** Link la comentariu
  2
  14

  Am fost si eu odata la plaja Dunarea, cand bazinul era in curs de umplere. Nu ne-am avantat in salturi fiindca ne-am dat seama de pericol. insa nu era nimeni si nimic care sa ne avertizeze ca nu avem voie sa intram in apa sau chiar sa sarim. Vina este impartita...

  Raportează
 • postat de cineva Marți, 29 Iulie 2014 09:39 82.137.11.*** Link la comentariu
  17
  17

  Si daca sarea in bazinul gol, tot vina gospodaririi urbane era? Daca el a sarit ca idiotul de ce sa platim toti pentru prostia lui?

  Raportează
 • postat de P.L. Marți, 29 Iulie 2014 09:03 95.77.196.*** Link la comentariu
  4
  18

  1.BAZINUL ERA LA UMPLERE....2.ATAT TIMP CAT COPILUL TREBUIA SA FIE LA SCOALA , CE CAUTA LA BAZIN ???...3.COPILUL BAUSE BERE LA TERASA.....4.SALVAMARUL ERA INCOMPETENT.....5.BAZINUL ERA INCONJURAT CU FUNIE SI AVEA MONTATE AVERTISMENTELE NECESARE.......una peste alta vinovatul este in Dunare...DE CE ???...copilul nu a respectat niste reguli si nu trebuia sa fie acolo atat timp cat figura la cursurile scolare si ADP-ul se face vinovat ca angajeaza tot felul de ciurucuri pe post de salvamari (nu stia sa inoate pt el dar'mi'te sa salveze pe cineva)......Tot ce v-am scris este real pt ca am fost acolo...O ZI BUNA VA DORESC

  Raportează
 • postat de Este interzis accesul în bazin în timpul goliri-curățări-umpleri bazinului. Marți, 29 Iulie 2014 08:51 109.98.100.*** Link la comentariu
  0
  25

  Am făcut 10 ani înot la Baia Comunală și Bazinul Olimpic sub supravegherea antrenorului. Era un adevărat scandal cu umplerea și golirea bazinelor pentru întreținere. ESTE INTERZIS ACCESUL ÎN BAZIN ÎN TIMPUL MANEVREI DE GOLIRE ȘI UMPLERE A BAZINULUI. Această manevră( golire-curățare-umplere) se făcea obligatoriu în timpul nopții OBLIGATORIU. Chiar eram caraghioși când dimineață la prima serie, ora opt, stăteam pentru ultimii cinci centimetrii la poartă...de ce? Pentru că săream de pe bloc start în cap și unii copiii erau mai plinuți și atingeau fundul bazinului până învățau să sară corect.

  Raportează
 • postat de AMERICA Marți, 29 Iulie 2014 08:30 109.166.132.*** Link la comentariu
  4
  18

  Foarte bine ce face e ceva normal sper sa ia acești bani!! Mizeria de plaja Dunărea trebuie închisă sau renovata!!!

  Raportează
 • postat de FELIX Marți, 29 Iulie 2014 07:27 5.13.213.*** Link la comentariu
  9
  23

  TANARUL CARE DIN PACATE A RAMAS CU UN GRAV HANDICAP SI-A FACUTO CU MINA LUI ,MAI ALES CA CEI DIN JUR L-AU AVERTIZAT SA NU SARA SI DIN CITE STIU SUNT AFISE LA TOT PASUL ,LA VEDERE++ SCALDATUL INTERZIS ++ IN PERIOADA UMPLERII BAZINULUI!!!PACAT CA ADRENALINA DIN EL LA LASAT ASA!TINERII DE AZI NU STIU DE RESPECT,FRICA, SAU MAI ALES CA AZI AU BANI SI MIINE NU!lLA FEL SI LA LACUL VINATORI CITE CAZURI DE INEC S-AU INTIMPLAT TOT DIN CAUZA AVENTURII NESABUITE!!!

  Raportează
 • postat de cine e de vina? Marți, 29 Iulie 2014 06:06 92.82.179.*** Link la comentariu
  11
  26

  Din cate stiu, sariturile in apa sunt interzise. Daca mai esti si tampit si nici dupa ce sari ceva timp si dupa ce-ti mai zic si altii ca e apa mica, tu tot te arunci in cap, nu prea cred ca e altcineva de vina. A, si mai stai dracului la scoala, ca dupa la Bac va faceti de tot rahatul si iarasi e altxineva de vina!

  Raportează
 • postat de Eddy Marți, 29 Iulie 2014 01:15 108.180.251.*** Link la comentariu
  10
  21

  E adevarat ca romanii nu au traditia americana de a da in judecata autoritatile pentru orice fleac - ( fleac pe care avocatii lor il considera destul de intemeiat sa castige un proces)- si asta nu pentru ca nu ar putea ci pentru ca romanul s-a saturat la un moment dat sa tot lupte cu "morile de vant" ale justitiei care au favorizat dintodeauna autoritatile si nu individul., Eu sunt de partea tanarului, sper sa ia acesti bani pentru ca odata ce au platit intrarea era normal sa beneficieze de totala functionalitate a utilitatilor si facilitatilor. Procurorul care a anchetat cazul si-a facut doar datoria de rutina. De aici incolo e nevoie de un avocat inteligent.

  Raportează
 • postat de anti-psd Marți, 29 Iulie 2014 00:26 79.116.96.*** Link la comentariu
  9
  33

  Doamne fereste de astfel de accidente dar daca ai cel putin un neuron functional ti-ai fi dat seama ca nu ai voie, nu poti sa sari intr-o apa mica, intr-un bazin aproape de golire.E si un banc bun cu apa lipsa din bazin, dar nucredeam ca ar putea fi si caz real.O parte de vina au si angajatii pentru ca i-au luat banii fara sa-i ofere servicii.Serviciile de golire si curatare a bazinelor ar fi trebuit sa fie efectuate dupa inchiderea programului sau tii bazinul inchis lunea pentru astfel de lucruri.Dar in primul rand in acel timp el trebuia sa fie la liceu, intr-o banca de scoala, sa-si pregateasca viitorul.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.