După opt ani şi trei luni de puşcărie/ Denunţătoarea lui Boldea, BOLNAVĂ în instanţă

După opt ani şi trei luni de puşcărie/ Denunţătoarea lui Boldea, BOLNAVĂ în instanţă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Georgeta Crăiţă, cunoscută gălăţenilor prin numeroasele denunţuri pe care le-a făcut împotriva ex-parlamentarului Mihail Boldea, a fost joi, 18 septembrie 2014, la Tribunal.

Crăiţă a fost acuzată în mai multe dosare penale, iar acum, la Tribunal, mai are unul instrumentat de DIICOT Galaţi, tot de înşelăciune, în care a decis să recunoască toate acuzaţiile aduse de procurori, făcând precizarea că nu mai doreşte să vină în instanţă din cauză că este foarte bolnavă. Potrivit legii, recunoaşterea duce la scăderea condamnării cu o treime.

Crăiţă a adus şi sentinţa definitivă a instanţelor din Bacău, prin care se arată că, potrivit noilor reglementări, s-au contopit pedepsele din dosarele de înşelăciune pe care le-a avut şi care au soluţii definitive. Astfel, Crăiţă are de executat 11 ani şi două luni de puşcărie, din care a făcut deja opt ani şi trei luni. Practic, la această „sumă” se va adăuga şi pedeapsa în acest ultim dosar care se află la Tribunalul Galaţi. Joi, la Tribunal, femeia a cerut voie să plece înainte de finalizarea procesului său din cauza stării de sănătate.

CITEŞTE ŞI: Dezvăluiri de după gratii despre Mihail Boldea

Citit 2431 ori Ultima modificare Luni, 22 Septembrie 2014 18:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.