Mafiot italian reţinut pentru fraude

Mafiot italian reţinut pentru fraude
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un cetăţean italian acuzat că ar face parte din temuta grupare mafiotă „Camorra” (mafia napoletană) a primit mandat de reţinere, ieri, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Galaţi. Ulterior, instanţa gălăţeană a confirmat mandatul europan de arestare şi a decis extrădarea respectivului.

Italianul, Gaetano Ferone, de 51 de ani, din Napoli, urmărit la nivel naţional şi internaţional şi pe numele căruia Tribunalul Ordinar Roma-Secţia a emis la începutul anului un mandat european de arestare, după ce a fost acuzat că ar face parte dintr-o asociaţie de tip mafiot  a cărei preocupări sunt şantajul, înşelăciunea, frauda fiscală, falsul în acte publice şi private şi spălarea de bani, a fost prins ieri la Brăila.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel, Marcel Codiţă, italianul a şi fost prezentat, ieri după-amiază procurorilor care au decis reţinerea sa pentru 24 de ore. Ulterior, magistraţii gălăţeni au decis punerea în aplicare a mandatului european de arestare de 29 de zile, au informat reprezentanţii Curţii de Apel Galaţi.

Citit 1166 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.