Un gălăţean a vrut să VÂNDĂ CRUCI FURATE şi s-a ales cu DOSAR PENAL

Un gălăţean a vrut să VÂNDĂ CRUCI FURATE şi s-a ales cu DOSAR PENAL
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

O patrulă mixtă din cadrul Poliţiei Locale a fost direcţionată către Cimitirul „Sfântul Lazăr”, unde agenţii de pază au sesizat faptul că un individ descărca dintr-un autoturism mai multe bucăţi de marmură albă, părţi componente ale unor monumente funerare, reclamate ca fiind furate în urmă cu mai multe zile.

La faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe G. C. D., în vârstă de 36 de ani, din Galaţi, angajat al unei societăţi care are ca obiect de activitate confecţionarea de monumente funerare.

"Susnumitul descărcase dintr-un autoturism două monumente funerare (patru piese din marmură albă), despre care a declarat faptul că le-a achiziţionat de la un individ care prestează diferite activităţi funerare prin cimitir, contra sumei de 400 de lei", ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Cu gândul la profit, gălăţeanul a decis să vândă piesele din marmură. Astfel, a îndepărtat inscripţiile prin şlefuire şi le-a readus în cimitir, pentru a le vinde la valoarea lor reală. Gălăţanul a ajuns acum pe mâna poliţiştilor de la Secţia 2, care vor continua cercetările.

Citit 1759 ori Ultima modificare Miercuri, 26 August 2015 18:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.