Ţigările i-au dat foc la… Volkswagen

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Încercând să introducă ilegal în România ţigări în valoare de 4.000 lei, un ucrainean şi-a pierdut maşina de 25.000 lei *

La Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-Rutier, ucraineanul Kormosh I. s-a prezentat luni, la ora 18,15, la volanul unui Volkswagen, pe sensul de intrare în România. La control, în maşină au fost găsite 469 de pachete de ţigări “More”, cu timbru de Ucraina şi 500 de pachete de ţigări marca “Temp”, cu timbru de Republica Moldova. Tutungeria era ascunsă în tapiţeria banchetei spate, în bord, în rezervor şi în caroseria de deasupra punţii spate a autoturismului.

Din declaraţia ucraineanului a reieşit că ţigările au fost aduse în România pentru a fi vândute pe piaţa neagră din Galaţi. Vama l-a sancţionat pe Kormosh cu 5.000 lei şi i-a confiscat  ţigările (valorând peste 4.000 lei), dar şi maşina (în valoare de 25.000 lei).

Parc auto la Frontieră

În prezent, la sediul Frontierei sunt confiscate 43 mijloace de transport, ca urmare a traficului cu ţigări. Dintre acestea amintim 35 de turisme, patru microbuze, trei camioane şi un autocar.

Statistica confiscărilor, pe punctele de trecere a frontierei, se prezintă astfel: la Galaţi-Rutier au fost indisponibilizate 33 de autoturisme, trei microbuze şi două camioane, iar la Oancea – două autoturisme, un microbuz, un camion şi un autocar.

Citit 875 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.