A vrut să SCAPE de un dosar, dar s-a ales cu unul nou

A vrut să SCAPE de un dosar, dar s-a ales cu unul nou
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au început ancheta într-un dosar în care un bărbat este acuzat că a încercat să mituiască un poliţist. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, bărbatul, Vasile Buliga, a fost pus sub control judiciar, măsura fiind valabilă până pe 24 ianuarie 2016.

Din primele cercetări efectuate în dosar a reieşit faptul că, pe 24 noiembrie 2015, inculpatul Vasile Buliga i-a oferit unui agent de poliţie, martor în acest dosar, mai multe bunuri, alimente, băuturi şi ţigări. Produsele erau oferite agentului pentru ca acesta să soluţioneze favorabil un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, deschis pe numele lui Buliga. Mai mult, inculpatul viza şi recupera autoturismul indisponibilizat de organele de cercetare penală.

Dosarul pentru dare de mită este în plină cercetare la parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorii urmând să clarifice toate împrejurările cauzei şi să stabilească răspunderea penală faţă de Vasile Buliga.

Citit 1904 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 23:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.