A vrut să SCAPE de un dosar, dar s-a ales cu unul nou

A vrut să SCAPE de un dosar, dar s-a ales cu unul nou
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au început ancheta într-un dosar în care un bărbat este acuzat că a încercat să mituiască un poliţist. Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, bărbatul, Vasile Buliga, a fost pus sub control judiciar, măsura fiind valabilă până pe 24 ianuarie 2016.

Din primele cercetări efectuate în dosar a reieşit faptul că, pe 24 noiembrie 2015, inculpatul Vasile Buliga i-a oferit unui agent de poliţie, martor în acest dosar, mai multe bunuri, alimente, băuturi şi ţigări. Produsele erau oferite agentului pentru ca acesta să soluţioneze favorabil un dosar penal, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat, deschis pe numele lui Buliga. Mai mult, inculpatul viza şi recupera autoturismul indisponibilizat de organele de cercetare penală.

Dosarul pentru dare de mită este în plină cercetare la parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi, procurorii urmând să clarifice toate împrejurările cauzei şi să stabilească răspunderea penală faţă de Vasile Buliga.

Citit 1789 ori Ultima modificare Luni, 07 Decembrie 2015 23:50

1 comentariu

 • postat de elisabeta
  Miercuri, 09 Decembrie 2015 17:07
  5.13.182.***
  Cum a fost 'gandita' demolarea scolii primare din tudor vladimirescu,care ar fi implinit anul acesta 100 de ani? nimeni nu se intreaba? era unul din localurile construite pentru culturalizarea locuitorilor care s-ar fi putut bucura astazi de un frumos muzeu al satului.Mare necaz cand punem pret pe afaceri si mai putin pe ce reprezinta traditie etc.Nu ma mai mira nimic astazi de vreme ce un teren de sport fara nocturna a costat aproape dublu fata de unul cu nocturna,vestiare si toalete.Unde esti tu Tepes, macar sa le verifici averile si afacerile( trecute pe numele rudelor pentru a nu bate la ochi), facute in timpul mandatelor? Si pentru ca speranta moare ultima, succes DNA!.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.