ÎN ATENȚIA absolvenţilor Facultăţilor de Drept/ Se depun cereri pentru preşedinţii BIROURILOR ELECTORALE. Care este TERMENUL-LIMITĂ

ÎN ATENȚIA absolvenţilor Facultăţilor de Drept/ Se depun cereri pentru preşedinţii BIROURILOR ELECTORALE. Care este TERMENUL-LIMITĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Conducerea Tribunalului Galaţi anunţă faptul că, în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor autorităţilor locale de anul acesta, absolvenţii facultăţilor de drept au posibilitatea de a formula cereri pentru înscrierea în lista propusă pentru tragerea la sorţi a preşedinţilor/locţiitorilor birourilor electorale de circumscripţie organizate pe raza judeţului Galaţi.

Cererile, care se pot depune până pe data de 6 aprilie, trebuie să fie însoţite de copie după cartea/buletinul de identitate şi de copia diplomei de absolvire a studiilor juridice – specializarea Drept. „Cererile, însoţite de celelalte documente, vor fi depuse la camera P25 – Centrul de Informare şi Relaţii cu Publicul din cadrul Tribunalului Galaţi, în fiecare zi de luni, între orele 8,30 – 12,30 şi 16,00 – 19,00, precum şi de marţi până vineri, între orele 8,30 – 12,30” de arată într-un comunicat de presă al Tribunalului Galaţi.

Cei interesaţi îşi pot descărca modelul de cerere de înscriere pe site-ul Tribunalului Galaţi la secţiunea „Informaţii de interes Public – Alegeri locale 2016".

AFLĂ DETALII despre ALEGERILE LOCALE din 2016 (CLICK AICI)

Citit 3085 ori Ultima modificare Miercuri, 24 Februarie 2016 18:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.