FLAGRANT/ Anchetat după ce a încercat să MITUIASCĂ un POLIȚIST

FLAGRANT/ Anchetat după ce a încercat să MITUIASCĂ un POLIȚIST
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Galaţi, sub coordonarea procurorului competent al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, au prins în flagrant un bărbat care încerca să mituiască un poliţist. Bărbatul, A.I., a încercat să mituiască cu 500 de lei un ofiţer din cadrul I.P.J. Galaţi, pentru ca acesta să nu îşi îndeplinească corespunzător atribuţiile de serviciu.

Totul a pornit de la o sesizare telefonică făcută chiar de poliţist. Omul legii le-a povestit colegilor de la S.J.A. faptul că l-a identificat pe A.I. în timp ce conducea un vehicul cu numere de înmatriculare de provenienţă Bulgaria, utilizând un permis de conducere fals, ocazie cu care i-a adus la cunoştinţă că îi va întocmi dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Cu acest prilej, conducătorul auto i-a promis poliţistului, în mod repetat, sume de bani cuprinse între 200 şi 500 de lei pentru a scăpa de dosarul penal.

În urma flagrantului, A.I. s-a ales cu un nou dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, fiind cercetat în stare de libertate. „Cu privire la dosarul penal întocmit pe numele lui A.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis, fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, acesta va fi instrumentat de unitatea de parchet competentă, respectiv Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci”, se arată într-un comunicat al DGA.

La activitatea de prindere în flagrant, lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) - Serviciul Judeţean Anticorupţie Galaţi au beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic din cadrul D.O.S. – S.O.S. Galaţi.

Citit 2446 ori Ultima modificare Vineri, 03 Iunie 2016 00:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.