Mama care şi-a înjunghiat copilul cu un foarfece, arestată preventiv

Mama care şi-a înjunghiat copilul cu un foarfece, arestată preventiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanca Larisa Câmpulungeanu, mama acuzată vineri că şi-ar fi înjunghiat propriul copil cu un foarfece, a fost arestată pentru 29 de zile sub acuzaţia de tentativă de omor calificat, au informat reprezentanţii Poliţiei Galaţi.

„Pe numele persoanei respective a fost emis sâmbătă un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. În acest moment femeia se află în arestul Poliţiei Galaţi”, a declarat Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al Poliţiei. Aceasta a completat spunând că acuzaţia care i se aduce mamei copilului este de tentativă de omor calificat.

Joi, 16 iulie, un copil de şapte ani, din Galaţi a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost înjunghiat cu un foarfece. Mama micuţului a refuzat, iniţial, să comenteze cele întâmplate, însă ulterior a recunoscut că este posibil ca băiatul să fi fost victima neatenţiei sale şi chiar ea să fi fost cea care l-a lovit.

Medicii gălăţeni de la Spitalul Clinic de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei”  au precizat că băieţelul a ajuns în stare destul de gravă la spital. Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Galaţi au demarat o anchetă şi au susţinut că sunt foarte mari şansele ca micuţul să ajungă în îngrijirea asistenţilor Direcţiei.

Citit 958 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.