Un cetăţean bulgar intenţiona să aducă ANABOLIZANTE în România

Un cetăţean bulgar intenţiona să aducă ANABOLIZANTE în România
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucrătorii vamali au descoperit, în bagajele personale ale unui cetăţean bulgar, 2.000 de tablete şi 10 fiole cu substanţe anabolizante. Cele 2.000 de tablete OXAVER şi 10 fiole de câte 10 ml TESTOSTERON P erau ascunse în bagajele personale, într-o geantă cu nuci, ale lui Maksim T., cetăţean bulgar, în vârstă de 30 de ani. Bărbatul, aflat la volanul unui autoturism marca Fiat, înmatriculat în Bulgaria, voia să ajungă în România prin Punctul de Trecere a Frontierei Oancea.

Substanţele active conţinute de tablete şi fiole sunt substanţe dopante, cu grad mare de risc, prevăzute în anexa la Legea nr. 104/2008 modificată şi completată cu Legea nr. 10/2011 privind prevenirea şi combaterea traficului ilicit de substanţe dopante cu grad mare de risc.

Conform legislaţiei, substanţele anabolizante au fost reţinute în vedera confiscării, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 30.000 de lei.

Citit 2450 ori Ultima modificare Luni, 10 Octombrie 2016 17:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.