Începe judecarea dosarului COLECTIV

Începe judecarea dosarului COLECTIV
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)


Tribunalul Bucureşti a dispus, joi, 29 decembrie, începerea dezbaterilor pe fond în dosarul "Colectiv", în care cei trei patroni ai clubului - Alin George Anastasescu, Paul Gancea şi Costin Mincu - sunt acuzaţi de ucidere din culpă, vătămare corporală şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, potrivit Agerpres. Tribunalul Bucureşti a respins toate contestaţiile depuse, urmând a fi citaţi inculpaţii, rude şi aparţinători ai celor 64 de victime decedate, 20 de persoane vătămate şi nu numai.

În urma tragediei din clubul Colectiv din Bucureşti şi-au pierdut viaţa 64 de persoane, printre care se numără și doi gălățeni, Valentina Florea (CLICK AICI pentru detalii) și Bogdan Claudiu Istrate (CLICK AICI pentru detalii).

Citit 1750 ori Ultima modificare Joi, 29 Decembrie 2016 18:51

2 comentarii

 • postat de Medic
  Luni, 02 Ianuarie 2017 13:53
  89.136.185.***
  Autoritatile nu au invatat nimic din tragedia de la "Colectiv" La revelionul organizat de primarie si teatrul muzical de la patinoar, asistenta medicala a fost "asigurata" de o pseudoambulanta cu personal voluntar format din elevi si studenti fara o pregatire incheiata si fara nici o competenta profesionala. Doamne ajuta! Sa ne rugam sa nu se fi intamplat nimic
  0
  1
  Raportează
 • postat de panait
  Sâmbătă, 31 Decembrie 2016 10:12
  89.137.139.***
  Nu vom uita niciodata tragedia de la Colectiv. Cei vinovati sa raspunda pentru moartea a 64 de tineri inclusiv cei din spital care i-au infectat cu bacterii si au murit.
  0
  1
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.