Hoţul, pe fereastra deschisă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O fereastră deschisă la parterul blocului Y22 din Micro 40 n-a însemnat, la început de Cuptor (5 iulie 2009, ora 16,00), doar aerisirea apartamentului respectiv, ci şi o oportunitate pentru un hoţ.

Cum s-a dovedit ulterior, Marcu Florin n-a escaladat geamul degeaba. A găsit şi a luat un card bancar, o legitimaţie de serviciu şi doar 50 de lei.

A fost ceva, dar numai pentru moment, întrucât, după aproximativ două ore, a repetat figura la blocul Z1 de pe strada Traian Vuia. Acolo, la fel, a găsit o fereastră deschisă… Numai că, de data aceasta, a fost filat de un echipaj de poliţie, care a şi reuşit să-l prindă pe „saltimbanc”.

A fost reţinut, cercetat şi urmărit pentru furt calificat în formă continuată, după care, pe data de 28 iulie a.c., a fost trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

În vârstă de 22 de ani, Marcu Florin, cel trimis în judecată, va fi  probabil pedepsit cu  închisoarea, ceea ce înseamnă că, cel puţin o vreme, va lipsi din peisajul infractorilor gălăţeni. Numai de i-ar folosi la ceva pedeapsa, indiferent care va fi aceasta. Asta, evident, dacă va fi găsit vinovat şi după dezbaterile din instanţă.

Citit 726 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.