Nuţu, judecat pentru un pumn năprasnic

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* „Corecţie” cu pumni soldată cu… lipsă de materie osoasă! *

Croitoru Ionuţ, zis „Nuţu”, în vârstă de 28 de ani, de loc din Moeciu de Jos, judeţul Braşov, muncitor necalificat la SC Zodiac Tour SRL Galaţi, a fost trimis zilele trecute  în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală gravă.

„Nuţu” va fi judecat pentru că, în dimineaţa zilei de 29 martie a.c., l-a lovit violent cu pumnul în faţă pe Nicolae R., căruia i-a provocat leziuni destul de grave ce au necesitat, conform buletinului de expertiză medico-legală, 75-80 de zile de îngrijiri medicale. În acelaşi timp, victima acelei agresiuni s-a ales, evident fără voie, cu o infirmitate fizică permanentă prin lipsă de substanţă osoasă.

Ca şi în alte ocazii similare, violenţa fizică s-a produs pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În noaptea de 28/29 martie a.c., „Nuţu” a petrecut împreună cu alţi patru martori în cauză la Clubul Divino până pe la ora 5,00.

După ce au băut şi s-au distrat în stilul lor la clubul amintit au plecat spre Clubul Illusion (fost „Paşa”). Aici, Croitoru Ionuţ  s-a întâlnit cu Nicolae R. şi cu cinci fete. A urmat un prim incident (conflict verbal) între cei doi după care s-au dus acasă la una dintre fete, într-un bloc din apropierea Pieţei Centrale. Aici s-a consumat un al doilea incident între cei doi, după ce, în bucătăria apartamentului, au mai ingerat ceva alcool. Conflictul, cum spuneam, a degenerat în violenţă fizică.

În fine, acum a venit scadenţa pentru Croitoru Ionuţ, trimis în judecată prin rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi.

Din datele aceluiaşi document oficial al Parchetului local reiese că „Nuţu” mai avea antecedente penale, ceea ce-i va îngreuna situaţia în instanţa de judecată. Conform art.182, al.2. Cod penal, acesta e pasibil de o pedeapsă cu închisoarea pe o perioadă cuprinsă între 2 şi 10 ani de zile.

Citit 761 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.