Când Opel se întâlneşte cu BMW

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

De la o altercaţie produsă în urma unui incident auto din seara de 10 martie 2009, două persoane – Stanciu Ion şi Stanciu Valentin Lucian, nepotul primului - au ajuns să fie trimise în judecată pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 10 martie, în jurul orei 19,00. Atunci, conform datelor cuprinse în rechizitoriul Parchetului local prin care dosarul cauzei a fost înaintat instanţei de judecată, Stanciu Ion se deplasa cu un Opel Astra pe strada Brăilei.

La semaforul din dreptul Palatului de Justiţie, pe direcţia de mers dinspre Mazepa I, pe lângă Opel a trecut un BMW condus de Mircea C. Trecerea a fost cam forţată, din moment ce una din oglinzile laterale ale Opelului a  fost lovită.

Cele două  autovehicule au oprit apoi în dreptul reprezentanţei Orange de pe strada Brăilei. Acolo, după un schimb mai dur de cuvinte, Stanciu Ion l-a lovit cu piciorul în şold pe Mircea C. Din maşină a coborât şi nepotul său, Stanciu Valentin Iulian, care a început să-i care pumni şi picioare şoferului BMW-ului. Soţia celui molestat a ţipat la agresori, după care cei doi s-au urcat la bordul Opelului Astra şi au demarat în trombă.

Bărbatul lovit s-a ţinut după Opel până în zona Spitalului Judeţean pentru a nota numărul maşinii agresorilor săi. S-a ales, în urma corecţiei primite, cu leziuni care au necesitat 14-16 zile de îngrijiri medicale, motiv pentru care a şi solicitat trimiterea în judecată a celor doi.

În timpul cercetărilor s-a stabilit că Stanciu Ion (50 de ani) a săvârşit fapta  în interiorul termenului de eliberare condiţionată din executarea unei pedepse privative de libertate pe o perioadă de 18 ani de zile, cu care se alesese după comiterea unei crime.

Celălalt, nepotul său, Stanciu Valentin Iulian (32 de ani), va avea şi el de pătimit după acea ieşire violentă din stradă.

Citit 673 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.