Tâlhărie cu minori

Tâlhărie cu minori
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gălăţeanul Bahic Costică (27 de ani) a fost arestat preventiv fiind acuzat de comiterea infracţiunii de tâlhărie. Conform referatului prin care procurorul Diana Alexandru (foto) a propus Judecătoriei Galaţi luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 29 de zile, B.C. a comis o infracţiune de tâlhărie în ziua de 5 septembrie a.c. În acea zi, împreună cu doi minori, l-a atacat şi deposedat, prin violenţă, pe un copil în vârstă de 12 ani, de un telefon mobil Nokia şi un lănţişor de argint, ambele obiecte valorând 370 lei.

Aşa cum reiese din documentul înaintat instanţei de judecată de către procurorul de la Parchetul local, B.C. are antecedente penale, el fiind eliberat din închisoare doar cu o lună de zile înainte. A perseverat în comiterea  de infracţiuni şi, după judecată, probabil, se va alege cu alţi ani de puşcărie.

A fost reţinut mai întâi pe bază de ordonanţă în ziua de 8 septembrie, iar ulterior,  în urma referatului făcut de procuror, instanţa de judecată a dispus luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 29 de zile.

Citit 763 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.