INSTAGRAM face modificări care vizează postările făcute de firme
Foto: pixabay.com

INSTAGRAM face modificări care vizează postările făcute de firme
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Instagram a anunțat că a făcut modificări importante care vin în sprijinul afacerilor, una dintre acestea fiind posibilitatea programării postărilor. Modificarea vizează utilizatorii, în special brandurile care până acum puteau doar să salveze postarea într-un draft și o puteau afișa mai tarziu tot manual.

Aplicaţia Instagram va permite utilizatorilor să programeze postările, dar nu direct din cadrul aplicaţiei, mai exact nu va avea o funcţie propriu-zisă de programare. Astfel brandurile nu vor putea programa posturi direct din Instagram, ci prin intermediul unor aplicaţii terţe, precum Buffer, SocialFlow sau Hootsuite - aplicaţii care folosesc API-ul reţelelor sociale pentru a oferi, eventual contracost, facilităţi suplimentare, potrivit agenției news.ro.

De asemenea, noul API Instagram va permite firmelor să aibă acces la analize suplimentare a performanţelor şi compararea cu alte branduri, să folosească opţiuni avansate de moderare a comentariilor, urmărirea şi interacţionarea cu cei care menţionează brandul în cadrul reţelei sociale şi altele.

Noul API este deja disponibil pentru aplicaţiile terţe care pot începe să implementeze noile facilităţi pentru Instagram, a relatat startupcafe.ro.

Citit 4420 ori Ultima modificare Miercuri, 31 Ianuarie 2018 12:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.