Cel mai popular telefon din România

Cel mai popular telefon din România

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

DeviceAtlas, o companie care se ocupă cu studii de piaţă, a publicat un nou raport care prezintă cele mai populare dispozitive mobile folosite online. Aceasta a descoperit că în majoritatea ţărilor care au luat parte la studiu, un singur smartphone se află pe primul loc la nivel de popularitate online, iar acesta nu este unul cu Android. Este vorba despre iPhone 7, telefonul pe care Apple l-a lansat în 2016 şi pe care compania abia de curând l-a scos de la vânzare, care încă se regăseşte în oferta multor magazine online şi offline.

În 23 din 36 de ţări care au participat la acest studiu de piaţă, iPhone 7 a fost telefonul cel mai utilizat online în trimestrul al doilea din 2019. Acesta a reuşit să prindă şi locul al doilea în alte ţări în care nu era în top. Acest lucru nu înseamnă nicidecum că telefoanele Apple sunt cele mai populare din lume, studiile de vânzări poziţionând Apple pe locul al treilea sau chiar al patrulea în anumite cazuri la nivel de vânzări globale, în spatele Samsung şi Huawei, însă se pare că anumite modele ale sale se vând foarte bine, mai bine decât alte modele individuale ale concurenţei.

iPhone 7 a ieşit pe primul loc chiar şi în România, fiind desemnat cel mai popular telefon de la noi din ţară, într-un top care este dominat de către dispozitivele Apple şi Samsung. Huawei a reuşit să prindă un singur loc în acest clasament, cu modelul P20 Lite, în ciuda faptului că este cel de-al doilea mare producător la nivel de vânzări din ţară.

Sursa: go4it.ro

Citit 3661 ori Ultima modificare Luni, 30 Septembrie 2019 16:59

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro