Iepurașul de Paște și ouăle vopsite, în topul Google

Iepurașul de Paște și ouăle vopsite, în topul Google
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

În săptămâna premergătoare Paștelui, românii au căutat când se vopsesc ouăle de Paște, dar s-au arătat interesați și de tradiții. În contextul vacanței școlare foarte lungi din aprilie, căutările legate de Paște au vizat şi când va începe școala.

Conform Google, cele mai populare căutări legate de "Paște" în ultima săptămână au fost: "Când se vopsesc ouăle de Paște", "Când începe școala după Paște", "De ce se taie miel de Paște", "Antreuri de Paște", "Semnificația mielului de Paște", "Urări de Paște", "Salată boeuf Paște". Românii au căutat pe Google și cum se vopsesc ouăle cu orez, cum se obțin "ouă marmorate cu foi de ceapă" sau metoda vopsirii ouălor cu șervețele și bețișoare.

Vopsitul ouălor este prilej de bucurie pentru cei mici, așa că pe Google s-au căutat "vopsea de ouă copii" și "vopsea de ouă cu sclipici". Tot pentru copii, iepurașul de Paște a devenit un personaj important și în România. În ultima săptămână, românii au căutat "iepuraș de Paște de decupat", imagini cu iepurașul de Paște sau "tort iepuraș".

Citit 2581 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Mai 2021 20:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.