Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Fii primul care postează comentarii!

În săptămâna premergătoare Paștelui, românii au căutat când se vopsesc ouăle de Paște, dar s-au arătat interesați și de tradiții. În contextul vacanței școlare foarte lungi din aprilie, căutările legate de Paște au vizat şi când va începe școala.
Conform Google, cele mai populare căutări legate de "Paște" în ultima săptămână au fost: "Când se vopsesc ouăle de Paște", "Când începe școala după Paște", "De ce se taie miel de Paște", "Antreuri de Paște", "Semnificația mielului de Paște", "Urări de Paște", "Salată boeuf Paște". Românii au căutat pe Google și cum se vopsesc ouăle cu orez, cum se obțin "ouă marmorate cu foi de ceapă" sau metoda vopsirii ouălor cu șervețele și bețișoare.
Vopsitul ouălor este prilej de bucurie pentru cei mici, așa că pe Google s-au căutat "vopsea de ouă copii" și "vopsea de ouă cu sclipici". Tot pentru copii, iepurașul de Paște a devenit un personaj important și în România. În ultima săptămână, românii au căutat "iepuraș de Paște de decupat", imagini cu iepurașul de Paște sau "tort iepuraș".

Citit 1017 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Mai 2021 20:58

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro